Cytat: zly-sze w 21 Lut 2021, 00:59Prototypuję sobie takie coś ostatnio:Fajne ! Mógłbyś zrobić jakieś zbliżenia jak mocujesz ten drut do kierownicy i lampki? Kiedyś w rowerze Wigry 3 była taka plastikowa łapka z odblaskiem mocowana do bagażnika. Ktoś coś takiego jeszcze robi ? Może w Chinach? Ta łapka była składana pod wpływem uderzenia od tyłu.
Prototypuję sobie takie coś ostatnio:
https://www.bumm.de/en/products/mehr/produkt/317.html?Kupiłem jakiś czas temu, ale leży na półce
Pytałem w innym wątku o przednią lampkę, ale też zastanawiam się nad tylną.Obecnie świecę Matronikiem Walle - jest świetna, niezawodna, to model w pierwszej edycji więc ma tryby migające, wytrzymuje długie godziny świecenia, kierowcy omijają mnie szerokim łukiem. Prawie wszystko super. Prawie - bo zwykle jeżdżę sam i wtedy jest git. Problem pojawia się, gdy jadę z kimś, a w zasadzie przed kimś. Świeci to wtedy zbyt jasno No więc najchętniej chciałbym takiego Walle ale z dodatkowym trybem zmniejszenia jasności. Istnieje coś takiego w przyrodzie? Oczywiście, wiem, mogę mieć dwie lampki, Walle + coś jeszcze delikatniej świecącego. Ale nie lubię "mnożyć bytów ponad potrzebę" - co jedna lampka, to nie dwie A może da się przerobić elektronikę Walle'ego, żeby coś takiego osiągnąć?
Dziń dybry, padła mi była moja miła lampka Wall-e Mactronica. No nie włącza się i już. Chciałbym kupić jakiś zamiennik, ale po pierwsze może nie aż tak dający po oczach tych co z tyłu, a po drugie z rodzajem mocowania (wsuwką), jaką miał Wall-e (skoro już mam na sztycy). Co radzicie?