Autor Wątek: Rybnik wita ;)  (Przeczytany 923 razy)

Offline Kobieta mmarzenie

• Miasto: Rybnik
  • Na forum od: 19.08.2014
Rybnik wita ;)
« 19 Sie 2014, 11:31 »
Witam serdecznie
Jeżdżę od kiedy pamiętam, raczej rekreacyjnie, niż wyczynowo. Preferuję rower górski - aktualnie jestem w posiadaniu KROSSa Hexagon F3. Zdarzyło mi się kiedyś wziąć udział w imprezach kolarskich (Tour de Rybnik oraz Bike Maraton) - niesamowite emocje, ale to były raczej jednorazowe przygody, spróbowałam i wystarczy. Spragniona nowych wrażeń chciałabym wybrać się teraz na kilkudniową wyprawę. Stąd moja obecność tutaj. Zamierzam poszukać towarzystwa i inspiracji na bliższe i dalsze wyprawy. Jestem otwarta na wszelkie propozycje ;)
Aktualnie rozważam jesień na Bałkanach - raczej wyjazd zorganizowany, niż na własną rękę. Nie przepadam za namiotem i jazdą z dużym obciążeniem. Wiem, wiem, że to droga impreza, ale nie mogę się oprzeć ;)
Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu!

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
Odp: Rybnik wita ;)
« 19 Sie 2014, 12:15 »
witaj na forum!
myślę, że forum pomoże Ci abyś pojechała na "własną ręke" i znajdziesz tu fajne towarzystwo.

« 19 Sie 2014, 12:40 »
Pożyjemy, zobaczymy ;)

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013
« 19 Sie 2014, 12:40 »

Cześć.
tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Offline Mężczyzna laxigen

• Miasto: Bielsko-Biała
  • Na forum od: 23.04.2012
« 19 Sie 2014, 13:38 »
Witaj!

W Rybniku i jego bliskich okolicach znajdziesz kilku forumowiczów, więc na brak rowerowego towarzystwa nie powinnaś narzekać.

Co do twojej planowanej wyprawy, to wyrażenia "wyjazd zorganizowany" i "Bałkany" jakoś mi się nie kleją w jedno. Coś jak "spontaniczny Niemiec" albo "szczodry Krakus Szkot" ;-) A tak poważnie to moim zdaniem jest to jedno z takich miejsc gdzie wytyczanie szczegółowej trasy skąd dokąd dzisiaj dojedziemy i co zobaczymy najprawdopodobniej pozbawi cię tego co na Bałkanach najfajniejsze, czyli nieprzewidywalności. Że ktoś wskoczy z krzaków z winem, zaprosi na obiad, będzie chciał pogadać... A tu będzie trzeba jechać bo o 18 zbiórka tam i tam. Nie lepiej uśmiechnąć się do kogoś z forum, żeby pojechał z Tobą, powiózł bagaż i zgodził się na nocleg w hotelu, motelu albo przynajmniej jakiejś kwaterze? ;) A nóż się uda.

« 19 Sie 2014, 14:03 »
Niczego nie wykluczam, pewnie, że tak byłoby lepiej! Stąd mój post tutaj ;)

« 19 Sie 2014, 14:45 »
P.S.
Już widzę ten tłum chętnych gotowych zabrać mój bagaż (albo przynajmniej jego część) ;)

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
« 19 Sie 2014, 14:47 »
mylisz się. Jeszcze Ci dołożą np. kratę piwa.  ;D

Offline Kobieta Kot

• Miasto: Blisko Poznania
  • Na forum od: 29.08.2013
« 19 Sie 2014, 14:50 »
Cześć :)
Z podrzucaniem komuś innemu swojego bagażu zawsze jest trudno. Aczkolwiek czasem się to udaje. Dlatego warto próbować  :D .
Ég hjóla oftast nær í vinnua.
www.kot.bikestats.pl

Offline Mężczyzna łoli-eco

• Miasto: górki małe
  • Na forum od: 03.04.2014
« 20 Sie 2014, 09:28 »
czes czesc

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
« 20 Sie 2014, 13:34 »
P.S.
Już widzę ten tłum chętnych gotowych zabrać mój bagaż (albo przynajmniej jego część) ;)

Ja tam bym nie miał nic przeciwko ;) Już i tak kombinuje jak mogę żeby się dociążyć na swojej kolejnej wyprawie... :P
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Kobieta eranis

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 30.01.2013
« 20 Sie 2014, 13:51 »
Witamy kolejną, pozytywnie zakręconą kobietę:)

Ja tam bym nie miał nic przeciwko ;) Już i tak kombinuje jak mogę żeby się dociążyć na swojej kolejnej wyprawie... :P
A bagaż doświadczeń Ci nie ciąży?? Niedługo może będziesz miał wąsy, to przycinarkę wozić będziesz i krem do golenia:)

« 20 Sie 2014, 14:47 »

Jak nie zobaczę, to nie uwierzę ;)

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
« 20 Sie 2014, 14:54 »
Proszę:

http://www.podrozerowerowe.info/index.php?topic=10554.msg199229#msg199229

8)

A bagaż doświadczeń Ci nie ciąży?? Niedługo może będziesz miał wąsy, to przycinarkę wozić będziesz i krem do golenia:)
Mam nadzieję, że tak się jednak nie stanie ;) A z bagażem każdym sobie powinienem poradzić :P
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

« 20 Sie 2014, 17:39 »
Proszę:

http://www.podrozerowerowe.info/index.php?topic=10554.msg199229#msg199229

8)

SZACUN! eh, widzę, że Bałkany już zaliczone.. gdzie się wybierasz w najbliższym czasie? to może się podepnę? ;) choć wyglądasz mi na starego wygę, co to na krótkie dystanse (czytaj kilkaset km) raczej się nie wybiera...

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum