Powiem szczerze, że już nie jestem zainteresowany popularnymi turystycznie miejscami takimi jak: zamki, muzea, starówki miast. Są ciekawe, ale już się przesyciłem.
Nie warto w Polsce kupować za dużo waluty. W każdym (dosłownie) sklepie i kiosku zapłacicie kartą a i wymiana złotówek/euro/$ na ruble jest bardziej opłacalna na miejscu (nawet 25% traci się na wymianie w PL).
do wymiany na miejscu lepsze dolary czy euro?
Może uda ci się znaleźć chatę leśnych ludzi?więcej tutaj: http://biegnacy-wilk.pl/chata-lesnych-ludzi/mi z żoną wizy nie dali :-(
Camping czy pole namiotowe to pojęcia abstrakcyjne. Jedna noc pod namiotem w gospodarstwie opuszczonym, reszta w "gostinicach". Noclegi w takich miejscach kształtują się 70-90 zł.
Derr jeżeli możesz to napisz jaki jest całkowity koszt (wiza+ubezpieczenie medyczne i może coś jeszcze...?)Pozdrawiam
Zauważam pewną niekonsekwencję w montażu sakw rowerze u pani
Zauważam pewną niekonsekwencję w montażu sakw rowerze u pani Trochę jak u nas, tylko że spokojniej
Gratuluję wycieczki? Napisz trochę o tym tajemniczym kraju, gdzie nocowaliście, jakie społeczeństwo ,obyczaje, byłem w maju ale zawsze coś może nowego.Pozdrawiam