Autor Wątek: Hercules Rocco  (Przeczytany 489 razy)

Offline Mężczyzna szczepanmarc

• Miasto: białystok
  • Na forum od: 21.08.2014
Hercules Rocco
« 21 Sie 2014, 23:26 »
Witam,
Moim wyborem za cenę do 2000 zł w 2013 roku została firma niemiecka istniejąca już chyba od ponad 100 lat! Zaryzykowałem z tym wyborem, ponieważ tylko w 1 salonie w Białymstoku dostać można było taką markę. Na dzień dzisiejszy ilość pokonanych km wynosi 1902 po Podlasiu. niestety wrzesień 2013 i kontuzja zerwany mięsień podkolanowy. Czyli rozkładając 1902 km na treking jeździłem 4 pełne miesiące. Rower sprawuje się dobrze, chociaż coraz głośniej pracuje kaseta tylna... rozebrałem ją, wyczyściłem, przesmarowałem i zobaczymy czy to wina błotka;]

Na minus daje oświetlenie! 2 razy już problemy ze światłami. lampka tylna się stopiła!

Oprócz tego cieszę się z mojego pierwszego trekkinga od ponad roku i planuje już wyprawy poza piękne Podlasie:)

Oczywiście z góry zapraszam na objechanie fajnych miejsc w moim towarzystwie:)
Od zimna trzeba rozgrzewać stawy przed wyjazdem- kolana i kostki.Na kolana to masowanie oburącz do siebie wokół rzepki i łękotki ruchami od rzepki na dół do zgięcia kolanowego nie ruszając kolana pod spodem, bo tam są węzły chłonne.
Masowanie kostki ruchami do siebie na okrągło "na siebie" od pięty do palców.
Nasadę Achillesa (przy samej pięcie z 5 cm) masujemy dwoma placami, W kierunku do góry.I potem zwykła rozgrzewka ;]

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum