CytujCytat: __ w 10 Mar 2019, 15:57I po raz kolejny udowadniasz jedynie że jesteś upartym ignorantem. Jak osioł który raz coś postanowił i nie może przyjąć do wiadomości że ultralight to nie tylko filozofiaA to zgłaszam do administracji. Od osłów to możesz wyzywać swoich znajomych, jak Ci na to pozwolą, tutaj obowiązuje pewien poziom kultury. Jak nie potrafisz trzymać emocji na wodzy - to nie pisz, zanim nie ochłoniesz.No ładnie, próba zastraszenia kolegi na forum tylko dlatego że udowodniłem że jedne co robisz to atakujesz ludzi, a każdy twój post to popis pyszałkowatości oraz ignorancji.
Cytat: __ w 10 Mar 2019, 15:57I po raz kolejny udowadniasz jedynie że jesteś upartym ignorantem. Jak osioł który raz coś postanowił i nie może przyjąć do wiadomości że ultralight to nie tylko filozofiaA to zgłaszam do administracji. Od osłów to możesz wyzywać swoich znajomych, jak Ci na to pozwolą, tutaj obowiązuje pewien poziom kultury. Jak nie potrafisz trzymać emocji na wodzy - to nie pisz, zanim nie ochłoniesz.
I po raz kolejny udowadniasz jedynie że jesteś upartym ignorantem. Jak osioł który raz coś postanowił i nie może przyjąć do wiadomości że ultralight to nie tylko filozofia
Witajcie . Zamówiłem w promocji Tordisa I , rozłożyłem w sypialni - i jestem pod wrażeniem .Wydaje się - że jako pierwszy namiot do wypraw będzie ok . Znacie jakieś ewidentne wady tego modelu ?
Kupiłeś nową zabawkę i zaczynasz od zbierania informacji o wadach?Chyba powinieneś o tym z kimś porozmawiać.
Właśnie zastanawiam się czy go sobie nie sprawić. Jak jest w środku? Jest znośnie, można zmieścić sakwy? I jak kwestia wykonania podłogi i jej grubości? Będę wdzięczny za podzielenie się wrażeniami
Cytat: Wnuk StefanaWłaśnie zastanawiam się czy go sobie nie sprawić. Jak jest w środku? Jest znośnie, można zmieścić sakwy? I jak kwestia wykonania podłogi i jej grubości? Będę wdzięczny za podzielenie się wrażeniami Jest całkiem znośnie - z sakwami w sypialni to imho średnio, chyba że masz 165 wzrostu. Na boki - to raczej w tych przedsionkach bocznych jest miejsce . Podłoga wygląda i w dotyku bardzo porządnie. Myślę - że po naciągnięciu i mocowaniu śledzi jest jeszcze lepiej - ale nie odważyłem się ich wbijać od paneli podłogowych
( nie wiem jak to sie nazywa )
Cytat: Piotr St w 1 Kwi 2019, 21:22( nie wiem jak to sie nazywa ) Sypialnia, po prostu. I nie, Tordis ma stelaż zewnętrzny, a na rozbicie samej sypialni pozwalają namioty ze stelażem wewnętrznym (np. droższy, ale lżejszy FN Tromvik)