Mam takie pytanie czy namiot MSR Hubba Hubba NX mieści się w sakwach (ortlieb lub crosso, tylne). Producent podaje wymiar po spakowaniu 46cm. Czy da się zrolować sakwę z namiotem w środku?Dzięki
No i dotarł. Szedł nieco ponad dwa tygodnie. Niezły czas. Mimo szumnych zapowiedzi, że od lipca naliczają cło i vat, nie dostałem ani jednego ani drugiego. Dostałem za to jako bonus dodatkową podłogę do namiotu, chociaż miało jej nie być. Takie zakupy to ja lubię. Teraz czas na testy.
Cytat: Romal w 26 Cze 2021, 10:31Chodził, chodził i wychodził. Zamówiłem. Po jakichś zniżkach i kuponach ostatecznie zapłaciłem 153.87$. Za miesiąc okaże się ile cła i vatu mi doliczą i co w ogóle ten namiot jest wartNo i dotarł. Szedł nieco ponad dwa tygodnie. Niezły czas. Mimo szumnych zapowiedzi, że od lipca naliczają cło i vat, nie dostałem ani jednego ani drugiego. Dostałem za to jako bonus dodatkową podłogę do namiotu, chociaż miało jej nie być. Takie zakupy to ja lubię. Teraz czas na testy.
Chodził, chodził i wychodził. Zamówiłem. Po jakichś zniżkach i kuponach ostatecznie zapłaciłem 153.87$. Za miesiąc okaże się ile cła i vatu mi doliczą i co w ogóle ten namiot jest wart
Hej, no i jak? Bo też się przymierzam do Nebuli i chętnie posłucham, co z nim jest nie tak :-)
Idąc w kierunku lekkości, widzę u nas coś takiego:https://www.decathlon.pl/p/namiot-trekkingowy-trek-900-ultralight-2-os/_/R-p-323505?mc=8586318Tak jak napisałem - inny namiot z Decathlona sprawdza mi się bardzo dobrze. Może ktoś z tym miał do czynienia?
P.S. Doczytałem, że mój przedmówca wymaga, żeby stelaż był zewnętrzny. Ciekawi mnie co jest powodem takiego wymogu? Co można dzięki temu zyskać?
robiłem mały przegląd rynku i nie ma dużo namiotów spełniających moje kryteria (2-os, stelaż zewnętrzny, 2 wejścia, przedsionek wystarczający żeby w nim coś ugotować, <3kg, <1500 zł).
Cytat: TripRider w Dzisiaj o 13:13P.S. Doczytałem, że mój przedmówca wymaga, żeby stelaż był zewnętrzny. Ciekawi mnie co jest powodem takiego wymogu? Co można dzięki temu zyskać?