(Dawaj fotkę) no tak, jednak ja jestem liga międzyzakładowa. Ledwo se radzę.
Nie sądzę, patrząc po objętości tego co miałeś jadąc na zlot - miałeś nawet mniej ode mnie, bo ja oprócz torby na kierownicę i podsiodłówki jeszcze mam plecak 12litrów
Zaraz, coś mi nie pasuje. Mówisz o montażu do szosy, no nie? Do niskich nie należysz, przecież do którejś z rurek powinno na luzie przypasować. Strzel fotkę załadowanego, może coś jeszcze podpowiemy. Zawsze można pod skośną dać (najdłuższa), tylko będzie się syfić okrutnie.
https://picasaweb.google.com/lh/photo/gCxEK_A1riqqJKYXoUJcfdMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlinkhttps://picasaweb.google.com/lh/photo/P3W1wy2-LEpUghfiCRskINMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink
/.../Np patent sinuche u mnie nie zdał by egzaminu, bo pracuje kolanami przy górnej rurze. Już przekrzywiony tankbag mnie denerwuje, a co dopiero to
Hilleberga nt. marketingu w Polsce to wygląda następująco: "To nie jest nasz rynek, nie przeznaczymy na to ani grosza" Wnioski? Możesz spać spokojnie. nikt w Polsce kto dobrze pisze o produktach tej firmy nie jest przez nią do tego w jakikolwiek sposób skłaniany.
Do plecaka w turystyce rowerowej jakoś się nie przekonałem. Ewentualnie bardzo duża biodrówka - np. coś w tym stylu:
Ciekawy byłem czy zmienili strategię marketingową czy nie.
Nie jest nieporadność, skoro zrobiłeś w ten sposób długą trasę dojazdową na zlot.
/.../Wyjazdy w stylu UL - niestety wiążą się z koniecznością redukcji bagażu do minimum, a z miejscem jest cały czas na styk. No i przy każdych zakupach trzeba kombinować,/.../
Mi MSR Hubba HP idealnie wchodzi do dużej sakwy apidury pod górną rurę. Cały namiot ze stelażem się tam mieści/.../
/.../Jak mantrę powtarzam twierdzenie, że na sprzęcie nie należy oszczędzać - lepiej kupić 1 rzecz drogą i dobrą niż 2 tanie i słabe./.../
Dopóki nie zapieprzą roweru z całością sprzętu./.../
/.../Wtedy się okazuje, że lepiej kupić tanie, bo łatwiej kompensować straty.
Czy to już jest reklama, czy jeszcze dyskusja na forum?Czy taki post który pojawia się od czapy od człowieka, którego sponsoruje Hilleberg ma na celu wywołanie dyskusji (po co?, mnie w sumie nie obchodzi co inni myślą o Enanie), czy jest już spamem?O, takie ciekawe zagadnienie filozoficzno-etyczne dla moderatorów.
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.