... Jak jest wolne miejsce to się bierze wiele rzeczy na "wszelki wypadek", jedzenie z dużym zapasem itd...
Stereotyp i generalizowanie. Nie wszyscy są tacy.
No ale co ja mam zrobić jak lepiej mi się sprawdza zestaw kosztujący 150 zł niż Ortliebowska torba za 5 stówek. Leży drugi rok w szafie i pewnie pójdzie do ży..tfu...do sprzedaży niebawem
Także pomimo że to będzie kolejny klocek do mojego ekwipunku, to zamówiłem własnie Tordisa.
FN w tym roku wypuścił lżejszą wersję Veiga - REKVIK II.
A tu coś, co jeśli pojawi się w wersji czterosezonowej, pomimo tego, że będzie trzeci - biere!3F UL Gear TaiJi.
https://www.decathlon.pl/namiot-trekkingowy-900-1-os-id_8492462.html A korzysta ktoś z tego dacatlonowego namiotu? Zastanawiam się nad jego zakupem.
Hejpost do użytkowników namiotów Tromvik I i Tromvik II :-)Firma Fjord Nansen prowadzi właśnie akcję bezkosztowej wymiany stelaży dla obu modeli. Od daty premiery zgłaszane bowiem były problemy z jakością ich wykonania. W moim namiocie (Tromvik I) uszkodzeniu uległ poprzeczny pałąk stelaża, który poszerza niejako namiot i tropik. W miejscu łączenia, całkowicie schował się w złotej rurce srebrny aluminiowy trzpień, przez co straciłem możliwość rozłożenia poprzecznego pałąka. Namiot z wygodnej i szerokiej konstrukcji, jak na swoje wymiary, zamienił się w wąski trójkąt. Warto jednak podkreślić, że pomimo takiego rozłożenia zachowywał wciąż swoją nieprzemakalność (całonocna ulewa nad Domasą nie dała mu rady). Jeśli ktoś z Was ma podobne problemy, niech zgłosi sprawę pod adres: internet@fjordnansen.pl Ja załączyłem zdjęcie (vide poniżej), skan faktury i adres dostawy. Nowy stelaż wysyłany jest kurierem.Krzysiek