No ale ten konkretny festiwal z nim jeździ. Camp Minima ma chyba Furman, ale to raczej psia buda, niż namiot
widziałeś kiedyś psią budę ?
Tak, wyższa, szersza, trochę krótsza i z wygodniejszym wejściem. Nawet dla człowieka.
Szczerze to liczyłem ewentualnie na jakieś propozycje - rzeczowe argumenty - zamiast .....
Cytat: skrzysie.k w 27 Wrz 2016, 10:42Hejpost do użytkowników namiotów Tromvik I i Tromvik II :-)Firma Fjord Nansen prowadzi właśnie akcję bezkosztowej wymiany stelaży dla obu modeli. Od daty premiery zgłaszane bowiem były problemy z jakością ich wykonania. W moim namiocie (Tromvik I) uszkodzeniu uległ poprzeczny pałąk stelaża, który poszerza niejako namiot i tropik. W miejscu łączenia, całkowicie schował się w złotej rurce srebrny aluminiowy trzpień, przez co straciłem możliwość rozłożenia poprzecznego pałąka. Namiot z wygodnej i szerokiej konstrukcji, jak na swoje wymiary, zamienił się w wąski trójkąt. Warto jednak podkreślić, że pomimo takiego rozłożenia zachowywał wciąż swoją nieprzemakalność (całonocna ulewa nad Domasą nie dała mu rady). Jeśli ktoś z Was ma podobne problemy, niech zgłosi sprawę pod adres: internet@fjordnansen.pl Ja załączyłem zdjęcie (vide poniżej), skan faktury i adres dostawy. Nowy stelaż wysyłany jest kurierem.KrzysiekMi się właśnie ujawniła ta wada, a wioze namiot specjalnie do Skandynawii by go tam używać. W tej sytuacji jest bezuzyteczny. Dziś prowizorka, ale w deszczu nie ma szans
Hejpost do użytkowników namiotów Tromvik I i Tromvik II :-)Firma Fjord Nansen prowadzi właśnie akcję bezkosztowej wymiany stelaży dla obu modeli. Od daty premiery zgłaszane bowiem były problemy z jakością ich wykonania. W moim namiocie (Tromvik I) uszkodzeniu uległ poprzeczny pałąk stelaża, który poszerza niejako namiot i tropik. W miejscu łączenia, całkowicie schował się w złotej rurce srebrny aluminiowy trzpień, przez co straciłem możliwość rozłożenia poprzecznego pałąka. Namiot z wygodnej i szerokiej konstrukcji, jak na swoje wymiary, zamienił się w wąski trójkąt. Warto jednak podkreślić, że pomimo takiego rozłożenia zachowywał wciąż swoją nieprzemakalność (całonocna ulewa nad Domasą nie dała mu rady). Jeśli ktoś z Was ma podobne problemy, niech zgłosi sprawę pod adres: internet@fjordnansen.pl Ja załączyłem zdjęcie (vide poniżej), skan faktury i adres dostawy. Nowy stelaż wysyłany jest kurierem.Krzysiek
Pytanie do użytkowników Fjord Nansen Tordis I:czy wymiary po spakowaniu podawane przez producenta są realne? (48x18cm). Zależy mi na namiocie, który wejdzie do tylnych Ortliebów.