dalej przez Park Kampinowski
Cytat: brodacz w 14 Gru 2014, 11:09dalej przez Park Kampinowski Starówka/Stare Miasto to w Warszawie tylko jest.Poza tym to fajna i ciekawa wycieczka. Skojarzenia z Niniwą i wyścigiem pokoju uzasadnione...
Trochę spóźnione gratulacje ukończenia wyprawy. Niezłe tempo miałeś.A propos tych trochę negatywnych komentarzy, można odpowiedzieć, że celem może być, nie miasto czy kraj, lecz Droga - Camino. ps. To mnie spotkałeś w Miszkolcu, na stacji benzynowej, obok sklepu.
Kapitalna wyprawa. Podobnie jak Ciebie najbardziej w podróżowaniu rowerem zachwyca mnie przemierzanie kolejnych kilometrów i to jest dla mnie największa radość. Pewnie dla tego tak samo cieszę się z wyjazdu do Góry Kalwarii jak i do Berlina i konsekwentnie większe wrażenie robi na mnie ilość pokonanych kilometrów niż odwiedzonych miast. Niemniej z pasją czytam relacje z podróży tych którzy przede wszystkim zwiedzają przemieszczając się między kolejnymi atrakcjami na rowerze. Świetne jest to że każdy podróżuje trochę inaczej na co innego zwracając uwagę.
Racja, każdy szuka czegoś innego, zapewne też wraz z upływem kolejnych lat i wypraw zmieniają się też nasze oczekiwania. Być może za kilka lat to nie kilometry a spotkani ludzie albo ludzie z którymi jadę staną się ważniejsi. Być może z biegiem lat człowiek porzuci asfalty i odnajdzie się na bezdrożach, czy w górach.
Racja
Kto wie co czas przyniesie