Autor Wątek: Wschodnia i południowa Polska- 10dni od 6września.  (Przeczytany 533 razy)

Offline Mężczyzna massi

• bike massi ski i rakiety
  • Miasto: Ząbki/Warszawa
  • Na forum od: 24.09.2012
Witam.

Planuję wycieczkę rowerową (sakwy, namiot, kuchenka gazowa) wzdłuż wschodniej granicy zaczynając z okolic Białegostoku  (do Białegostoku dojadę pewnie pociągiem z Warszawy) kończąc stronę wschodnią w Bieszczadach.

Z Bieszczad kierunek na Kraków (z Krakowa pociągiem do Warszawy) przejeżdzając Beskid Niski, Sądecki, Pieniny, Gorce.

Średnie dzienne dystanse to około 100km.
Przy niewielkim deszczu raczej jadę
Drogi różne: asfalty, gruntowe (będzie prowadził Garmin, ja będę wbijał tylko pkt. docelowy na dany dzień więc może byc różnie :-))

Koszta raczej małe, jedzenie robione na kuchence plus tanie bary, spanie pod namiotem, jeśli będzie bardzo słaba pogoda to może być warunkowo kwatera, camping.

Start 5 lub 6 wrzesień, czas około 10 dni.

Ogólnie założenie to odkrywanie nowych ciekawych miejsc.

Moje doświadczenie to 2 tygodniowa wyprawa po Chorwacji, Czarnogórze, BiH oraz  wyprawa na Litwę i Łotwę plus kilka krótszych ogólnie na rowerze jeżdzę dość regularnie ale tempo super sportowe nie będzie.

Proszę o kontakt, jeśli kogoś propozycja zaciekawiła.

Pozdrawiam
Massi
bike massi ski i rakiety

Offline Mężczyzna massi

Witam ponownie.

W związku z małymi zmianami start wycieczki to niedziela 07-09 z Białegostoku około 11.00

Do okolic Bieszczad (wstępny dojazd planowany koło piątku 12-09) jadę z kompanem następnie już sam do Krakowa (zgodnie z wcześniejszym opisem) planuję dotrzeć koło wtorku 16-09.

Jeśli, ktoś zainteresowany dołączeniem to możemy ustalić miejsce i datę spotkania.

Pozdrawiam.
Massi
bike massi ski i rakiety

sarmata39

• Gość
Witam , jak moja wyprawa nie dojdzie do skutku to 13 w sobotę będę mógł dołączyć do Ciebie w okolicach Przemyśla .
Pozdrawiam Arkadiusz

Offline Mężczyzna massi

Witam

Myślę,  że dociągniemy do soboty do Przemysla.

Chwilowo jesteśmy dopiero w okolicach Mielnika mimo,  że robimy po około 120 kmina.
dziennie ale jedziemy prawie cały czas przy granicy z Białorusia i wyjątkowo ciekawie
jest.

Będziemy w kontakcie.

Pozdrawiam.
Massi

bike massi ski i rakiety

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum