Autor Wątek: Góry MRDP 2015  (Przeczytany 33288 razy)

Offline Mężczyzna pff

• Miasto:
  • Na forum od: 10.01.2013
Odp: Góry MRDP 2015
« 6 Sie 2015, 14:03 »
Link PART II niepoprawny.

Wyjaśnienia TCR doskonałe.
Czyli organizowanie noclegów przez rodzinę, jak to czasem niektórzy robili na MRDP, jest też niedozwoloną pomocą (wg TCR, nie MRDP).
Najlepsza jest podpowiedź co mówić, dla rodziny do której zadzwoni uczestnik mówiąc że się zgubił: "to się znajdź!"  Na dodatek winni jeszcze dziękować za taką odpowiedź. :)
« Ostatnia zmiana: 6 Sie 2015, 14:43 CRL »

Offline Mężczyzna 4gotten

• Miasto: Stargard
  • Na forum od: 26.08.2012
« 6 Sie 2015, 14:38 »
Link PART II poprawiony
dalej przed siebie... najlepiej po asfalcie ;-)

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
« 7 Sie 2015, 21:25 »
Na MRDP korzystałem z pomocy znajomych. Zorganizowali mi kilka punktów żywnościowych. Przy okazji kilku innych uczestników maratonu pojadło. Nie widzę w tym nic złego. To ja zadbałem o to, żeby mi pomogli, byli na miejscu. Mało tego - znajomi organizowali mi kilkakrotnie noclegi. Kontaktowaliśmy się przez telefon. Też inni uczestnicy skorzystali z tych okazji.
Na BBTourze jechałem przez jakiś czas z tomkiem (naszym tomkiem :) ). Tomek został spać w Kunowie w motelu, ja pojechałem 10 km dalej do Ostrowca i nocowałem w firmie w której kiedyś pracowałem, później znów jechaliśmy razem. Czymś się to różni? No tym, ze tomek płacił. Czymś więcej? Czekali tam na mnie koledzy z Ostrowca z jedzeniem. Mieli tego dużo, nie chciałem wszystkiego. Natychmiast pojechali szukać wilka, żeby go jeszcze nakarmić. A co będzie jak obcy kibic poda mi przysłowiową szklankę wody? Mam nie przyjąć? Nie popadajmy w przesadę. Na ostatnim BBTourze świeciłem w nocy jednemu z uczestników latarką w czasie gdy zmieniał dętkę. To było OK. Ale co by było gdyby ktoś obcy mu przyświecił? Czym innym są sprawy ewidentnie nieuczciwe, jak jazda na kole kogoś spoza wyścigu, skracanie trasy, podjeżdżanie samochodem itp.
Ale to wszystko jeszcze nic. Najgorsze jest, że nie będzie mnie na GMRDP. Nie dostanę urlopu. Koniec marzeń. Ta fabryka się beze
mnie zawali po prostu. Trzy dni temu napisałem rezygnację do Daniela.

Offline Mężczyzna memorek

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 12.05.2007
« 7 Sie 2015, 23:00 »
A mi na BBT dwóch chłopaków pomagało w środku nocy zmienić dętkę. Na prawdę przejęli się i chcieli pomóc. To co, miałem ich odpędzić?  ;)

Marek

Offline Wilk

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
« 20 Lut 2017, 12:04 »
Wiadomość usunięta.

Offline Mężczyzna Waski

• Kapituła MP
  • Miasto: Lubin
  • Na forum od: 23.02.2013
« 8 Sie 2015, 15:02 »
To może limit snu wprowadzić dla wszystkich taki sam żeby szanse były identyczne :-)
"Wąski. My nie możemy jechać tam bez rowerów. Jak zwierzęta. :)"
"Kolarsko jesteś taki sobie, [...]" yurek55

Offline Wilk

• Wyprawy Rowerowe
Wiadomość usunięta.

Offline Mężczyzna Turysta

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 15.06.2011
« 8 Sie 2015, 16:26 »
Regulamin powinien być taki by wszyscy mieli te same szanse.

To jest przecież niewykonalne. Nigdy nie będzie tak, że wszyscy będą mieli równe szanse.

A wracając do GMRDP - szkoda, że zamiast przez Karpacz, Karpacz Górny i Przesiekę trasa prowadzi znacznie mniej ciekawą drogą przez Sosnówkę. To tak specjalnie?
Z przełęczy Kowarskiej zjechałbym też inaczej - Drogą Głodu prosto do Kowar.

Offline Wilk

• Wyprawy Rowerowe
Wiadomość usunięta.

Offline Kobieta kaha

• Dusza towarzystwa - szalona imprezowiczka.
  • Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 23.05.2011
« 8 Sie 2015, 18:16 »
Wygląda na to, że dojedziemy z emesem na Metę w Świerdowie :) Ale będzie Was miło znowu zobaczyć! Może się uda nawet kawałek z kimś przejechać...

Tylko dajcie znać, jak już się ustali, czy można Wam te kanapki dowieźć czy nie ;)

Patrzę i nie wiem, czy to się dzieje naprawdę... (juanita_hawaii)

Offline Mężczyzna olo

• Moderator Globalny
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.02.2011
« 8 Sie 2015, 18:41 »
Tylko dajcie znać, jak już się ustali, czy można Wam te kanapki dowieźć czy nie ;)

im nie wolno. mi tak. poproszę z sosem czosnkowym, później wrzucę kilka dogodnych lokalizacji począwszy od okolic Cisnej aż do Świeradowa.
Cytat: Hipek
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.

Offline Mężczyzna 4gotten

• Miasto: Stargard
  • Na forum od: 26.08.2012
« 8 Sie 2015, 19:52 »
Wygląda na to, że dojedziemy z emesem na Metę w Świerdowie :) Ale będzie Was miło znowu zobaczyć! Może się uda nawet kawałek z kimś przejechać...

Na mecie to już po wyścigu, regulamin nie obowiązuje  ;) Wtedy nawet i pieczony prosiak mile widziany  :D
dalej przed siebie... najlepiej po asfalcie ;-)

Offline Kobieta kaha

• Dusza towarzystwa - szalona imprezowiczka.
  • Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 23.05.2011
« 8 Sie 2015, 21:28 »

im nie wolno. mi tak. poproszę z sosem czosnkowym, później wrzucę kilka dogodnych lokalizacji począwszy od okolic Cisnej aż do Świeradowa.
No to się nazywa konkret :D

Patrzę i nie wiem, czy to się dzieje naprawdę... (juanita_hawaii)

Offline Mężczyzna Elizium

• Użytkownik forum
  • Miasto: Bnin
  • Na forum od: 17.03.2013
    • Klasyka w niedzielny poranek
« 9 Sie 2015, 13:02 »

No to się nazywa konkret :D

zrób mu geokesze :D
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

Offline Mężczyzna Turysta

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 15.06.2011
« 9 Sie 2015, 19:26 »
Ja tam bez skrupułów przyjmę każdą ilość kanapek. ;)

A tak na poważnie - ktoś ma i zechce się podzielić przyjętą strategią żywienia na trasie?

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum