Jeśli przyjmie od kogoś kanapki po drodze to Sport
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
No i nie wiem czy 29/30 to ktoś tam jeszcze będzie, to takie pomocne info dla kibiców. Zakończenie imprezy w czwartek, ja wracam do domu w piątek
Mogłaby po prostu Magda jechać za mną z sakwami, ale nie chce dać się namówić.
Wigor, rozmawiałam z właścicielem Domu Wczasów Dziecięcych, który skierował mnie do Ciebie w sprawie noclegu podczas weekendu kończącego imprezę Świeradowie Zdroju. Znajdzie się nocleg z 29/30.08 dla dwóch osób, zagorzałych kibiców? (Ewentualnie z 28/29 jakby faktycznie tomek próbował dojechać przed czasem). Jest szansa na możliwość rozbicia namiotu?
Cieszy stabilna pogoda i stały wschodni wiatr, przynajmniej wg obecnych prognoz
nawigacja załadowana do roweru
Czy w bazie w Przemyślu dostępny będzie czajnik elektryczny?
Danielu, mógłbyś podać coś więcej odnośnie systemu smsów z PK i do relacji?
Cytat: Turysta w 8 Sie 2015, 14:29Jeśli wystarczy mi czasu, zrobię również plik z punktami przygotowanymi przez dodoelka. (Jednak nie, nie będzie mi się chciało, mam to w tabelce )Jednak chciało mi się: GMRDP Sklepy Stacje Knajpy (plik do pobrania na garminy).Punkty z tabelki dodoelka i nie tylko. Mniej lub bardziej sprawdzone - korzystanie na własną odpowiedzialność. a ten plik to powinien mieć rozszerzenie gpx? jak go wrzucę do garmina to go nie widzi jako ślad
Jeśli wystarczy mi czasu, zrobię również plik z punktami przygotowanymi przez dodoelka. (Jednak nie, nie będzie mi się chciało, mam to w tabelce )