kaha, teraz będą emocje - sępienie by wszyscy napisali relacje
już we wrześniu Tour de Pomorze 700km/non stop
A ja na koniec odkryłem prawdopodobną przyczynę "stukania w suporcie", kiedy to w drodze z pociągu do domu odpadło mi lewe ramię korby.Na szczęście, podobnie jak wcześniej kaseta, tylko się odkręciła. Muszę się bardziej starać podczas samodzielnego serwisowania.
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Ale koniec tych pochwał. Gdzie są RELACJE Co wy robiliście w tych pociągach do domu, że jeszcze nic jest gotowe?Marek
ciekawe czy tomek coś napisze też...
Ja napiszę relacje z GMRDP tylko wtedy gdy napisze ja Tomek.
Hipek, wiesz może jaki był Wasz czas wszystkich postojów?
Gdzie są RELACJE Co wy robiliście w tych pociągach do domu, że jeszcze nic jest gotowe?
Taki nieśmiały, pytał o dużo rzeczy (jakbym to ja był specem). A teraz, po półtora roku, kosi nas wszystkich. :-)
Cytat: kaha w 26 Sie 2015, 21:54ciekawe czy tomek coś napisze też...Cytat: Waski w 27 Sie 2015, 09:34Ja napiszę relacje z GMRDP tylko wtedy gdy napisze ja Tomek.Ja się spodziewam, że Tomek tym razem wstydu nie zrobi i coś jednak napisze. Miał dużo czasu na obmyślanie.
Chociaż ja po prostu podejrzewam, że on tak cicho sobie chodzi bo, wiadomo: tu popatrzy, tu podpyta, tamto przeczyta, potem pozbiera patenty i wykorzysta na wyścigu. Spryciarz.