Autor Wątek: [lLAST MINUTE] środa-niedziela ROWER lub GÓRY  (Przeczytany 424 razy)

Offline Mężczyzna laxigen

• Miasto: Bielsko-Biała
  • Na forum od: 23.04.2012
Dostałem dzisiaj niespodziewany urlop do końca tygodnia i w związku z tym planuję gdzieś na kilka dni wyskoczyć. Nawet szczerze mówiąc bardziej w góry niż na rower, ale oczywiście opcja druga również wchodzi w grę. Jeżeli w góry, to najlepiej Tatry, chociaż co innego też rozważę. Jeżeli zaś klasycznie czyli rowerowo, to nie jakoś bardzo daleko od Bielska i raczej południowa Polska, bo nie płasko. Dobry powrót pociągiem w niedzielę mam np. z Wrocławia (np. Kotlina Klodzka i okolice) i Zakopanego (góry na wschód od Zakopca), więc pewnie te kierunki byłyby najciekawsze.

W związku z powyższym, jeżeli ktoś ma pomysł i ochotę gdzieś w podane rejony (albo w jeszcze jakieś inne) się wybrać i dotrzymać mi towarzystwa, to byłoby miło. Jutro jeszcze będę w domu, w środę pewnie gdzieś już wyruszę.

Offline Mężczyzna krzychu

• Miasto: Rzeszów/Rymanów
  • Na forum od: 04.07.2011
Ja prawdopodobnie też we środę wyjadę na kilka dni z dojazdem samochodem. Kierunki interesują mnie zupełnie inne: Bieszczady, wschodnia Słowacja, ukraińskie Podkarpackie, północne Węgry.

Offline karolina

• Miasto:
  • Na forum od: 15.09.2014
Witaj, kiedy dokladnie wyjejzdzasz? Jaki nocleg planujesz i najwazniejsze, czy masz jeszze wolne miejsca. Do kiedy masz czas, czy znasz juz bardziej konkretnie cel?

Offline Mężczyzna kazio1991

• Miasto: Śląsk/Warszawa
  • Na forum od: 10.09.2014
Rowniez jestem zainteresowany, prosze o kontakt na kazio1991@o2.pl

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum