Autor Wątek: Spóźnione przywitanie  (Przeczytany 885 razy)

Offline Mężczyzna KRos

• Miasto: Sulejówek
  • Na forum od: 18.07.2008
Spóźnione przywitanie
« 2 Cze 2009, 11:51 »
Jestem zarejestrowany na forum już prawie rok i napisałem nawet kilka mało ciekawych postów   :D Jednak teraz z racji większej ilości wolnego czasu (już po maturze) chciałbym zacząć "przygodę" z tym forum od nowa, tym razem kulturalnie się witając. Poprzednio nawet tego nie zrobiłem, gdyż nie myślałem, że zostanę tu na dłużej. Potrzebowałem wtedy kilku porad przed wyjazdem i potraktowałem rejestracje po macoszemu (moja wina, moja bardzo wielka wina) nawet mój forumowy nick został wymyślony na poczekaniu  :oops:

Teraz chciałbym aktywniej uczestniczyć w życiu waszej społeczności sakwiarzy, a to byłoby nie możliwe bez porządnego przedstawienia się. Zatem: mam 19 lat mieszkam w Sulejówku pod Warszawą i jak dotąd nie mogę się pochwalić żadną większą wyprawą rowerową. W ubiegłym roku byłem na 4 dniowej wycieczce we Lwowie (relacja na mojej niedawno założonej stronie), w te wakacje wraz ze znajomymi planuję przejechać trasę Austria-Węgry-Słowacja (około 800km). Jako, że dotychczas dokładnie śledziłem tematy forumowe, myśle iż wpasuję się w swojską atmosferę panującą na podrozerowerowe.info
Pozdrawiam.

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
Spóźnione przywitanie
« 2 Cze 2009, 12:00 »
Witaj poniewczasie, Miłośniku Tolkiena ;)
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

Offline tobiasz

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 13.06.2006
Spóźnione przywitanie
« 2 Cze 2009, 13:30 »
witaj na forum

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
Spóźnione przywitanie
« 2 Cze 2009, 15:40 »
Cześć!
myśle iż wpasuję się w swojską atmosferę panującą na podrozerowerowe.info

to aż tak to widać że u nas swojsko? :P
planujecie jechać z Polski do Austrii ?
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna KRos

• Miasto: Sulejówek
  • Na forum od: 18.07.2008
Spóźnione przywitanie
« 2 Cze 2009, 15:46 »
Z Warszawy do Wiednia jedziemy pociągiem. Będzie to dla nas pierwsza dłuższa podróż rowerowa, więc wolimy oszczędzić sobie przejazdu z Polski. Sprawdzimy się na Węgrzech i jak dobrze pójdzie to następnym razem może pojedziemy już bez "wspomagaczy" .

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum