Jestem zarejestrowany na forum już prawie rok i napisałem nawet kilka mało ciekawych postów
Jednak teraz z racji większej ilości wolnego czasu (już po maturze) chciałbym zacząć "przygodę" z tym forum od nowa, tym razem kulturalnie się witając. Poprzednio nawet tego nie zrobiłem, gdyż nie myślałem, że zostanę tu na dłużej. Potrzebowałem wtedy kilku porad przed wyjazdem i potraktowałem rejestracje po macoszemu (moja wina, moja bardzo wielka wina) nawet mój forumowy nick został wymyślony na poczekaniu :oops:
Teraz chciałbym aktywniej uczestniczyć w życiu waszej społeczności sakwiarzy, a to byłoby nie możliwe bez porządnego przedstawienia się. Zatem: mam 19 lat mieszkam w Sulejówku pod Warszawą i jak dotąd nie mogę się pochwalić żadną większą wyprawą rowerową. W ubiegłym roku byłem na 4 dniowej wycieczce we Lwowie (relacja na mojej niedawno założonej stronie), w te wakacje wraz ze znajomymi planuję przejechać trasę Austria-Węgry-Słowacja (około 800km). Jako, że dotychczas dokładnie śledziłem tematy forumowe, myśle iż wpasuję się w swojską atmosferę panującą na podrozerowerowe.info
Pozdrawiam.