Autor Wątek: Hej=)  (Przeczytany 835 razy)

Mumen

• Gość
Hej=)
« 3 Cze 2009, 13:23 »
Hej, nazywam się Maciek, 20 lat z Warszawy.
Na forum natknąłem się przypadkowo, poprzez wyszukiwarkę. Trochę poczytałem i wyczułem fajną atmosferę i postanowiłem dołączyć!
Nie jestem doświadczonym cyklistą, a wręcz stawiam pierwsze kroki = )
Z kolegą szykujemy się na pierwszą konkretną wyprawę, objazd wschodniej Polski i jak dobrze pójdzie to w przyszłym roku postawimy sobie ambitniejsze plany. Mam nadzieje, że będę mógł liczyć na Waszą pomoc w przypadku jakiś trudności, które w przypadku przygotowań zapewne się pojawią; )
Pozdrawiam.

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
Hej=)
« 3 Cze 2009, 13:43 »
Cześć!
na pomoc zawsze możesz liczyć.....
czyżby Polska egzotyczna ?
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
Hej=)
« 3 Cze 2009, 13:53 »
Witaj Maćku z Krainy Mumenków ;)
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

Mumen

• Gość
Hej=)
« 3 Cze 2009, 14:07 »
Dokładnej trasy nie ustaliliśmy, na razie mamy pewien zarys. Chcemy zahaczyć o jak największą ilość miejsc z walorami przyrodniczymi, parki narodowe itp. Jako, że kupienie sprzętu, sakwy, porządne pedały, kask, dobre opony itp. to będzie dosyć wysoki koszt, a więc na dziko trochę będzie, aby nie spłukać się finansowo w tym roku. W planach mamy też odwiedzenia miast typu Zamość, Kraków( gdzie mamy metę), Lublin i mniejszych z ciekawymi zabytkami.
No i też pozostanie sprawa pod tytułem ile będziemy mieli siły, czy nie przerośnie to nas kondycyjnie, mamy 1,5 miesiąca jeszcze, więc trochę czasu na pracę nad wytrzymałością to mamy= )

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
Hej=)
« 3 Cze 2009, 23:09 »
Witaj na forum :D  Te plany wakacyjne wcale nie takie znowu skromne. No bo jak Lublin i Zamość a potem Kraków, to pewnie i o Bieszczady zawadzicie, że przez skromność o Nowym Sączu nie wspomnę i już wychodzi, że kawał świata objedziecie.
I tak trzymać ! :D

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum