Autor Wątek: rower w samolocie wiza do senegalu  (Przeczytany 1257 razy)

Offline boskimm

• Miasto: Godzięcin
  • Na forum od: 03.06.2009
    • http://www.marcin-wloczega.blogspot.com
rower w samolocie wiza do senegalu
« 3 Cze 2009, 19:09 »
przywitalem sie to teraz popytam:)

pytana dwa:

-czy ktos moze zalatwial wostatnim czasie wize senegalska w Mauretanii lub Mali?
  znalazlem info ze trzeba miec sporo papierow jak np. rezerwacje hotelu czy wyciag bankowy konta...

-no i jak pakujecie sie z rowerem do samolotu-znaczy- ja mam 35kilo+rower ze 23kg. no i za jakis czas przyjdzie mi to pakowac do samolotu... w Dakarze badz Bamako. kolega mowil mi cos o bilecie dodatkowym na rower jakies 40euro, nie chce by zdzierali ze mnie jakies oplaty na lotnisku, bo kaski u mienia niet
czy poprostu pchac sie na bezczelnego

pozdrowienia z goracego Maroka
nic nie muszę, mogę wszystko

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Offline JD

• Miasto: Ząbki
  • Na forum od: 03.04.2009
« 3 Cze 2009, 19:30 »
Może to trochę nie na temat ale moi znajomi z tym się właśnie borykają (są lub byli w Mali) i w podróży prowadzą blog tu znajdziesz część informacji a także pewne ostrzeżenia z trasy: Tu

Powodzenia Jarek :wink:

Offline boskimm

• Miasto: Godzięcin
  • Na forum od: 03.06.2009
    • http://www.marcin-wloczega.blogspot.com
« 4 Cze 2009, 11:14 »
dzieki, przyda sie!
nic nie muszę, mogę wszystko

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum