Mam pytanie o pierwszą przywierająca do ciała warstwę. Jestem jeszcze przed złożeniem zamówienia w Decu więc poszukałem czegoś od nich i znalazłem coś takiego.http://www.decathlon.pl/podkoszulek-dugi-rkaw-na-rower-mski-aerofit-dr-wind-id_8290487.html#avantagesMyślicie, że może się sprawdzić? Jeśli tak to miałbym sprawę niemal załatwioną i zostałaby tylko kwestia przeciwdeszczówki.
/.../Moim zdaniem - gdy robi się zimniej najważniejsze są dwa elementy ubioru i na nie warto dać porządną kasę, nie oszczędzać. Właśnie koszulka termiczna stykająca się bezpośrednio z ciałem - bo od jej jakości najwięcej zależy w naszym komforcie termicznym. Tylko dobrej jakości syntetyk, nie daj się wkręcić w jakieś merino, bo każdy naturalny produkt wyraźnie przegrywa z syntetykiem pod względem odprowadzania wilgoci i szybkości schnięcia, pieszo to może jeszcze wyrabia, nie przy intensywnej jeździe na rowerze, mam kilka koszulek merino i przy takim zastosowaniu to porażka. /.../
/.../ (dobry plastik nie jest zły, jednak - dobrze, jeśli jest dobry).
Łatoś - w pierwszym poście First pisał o 2 tysiącach na 3 osoby (i o ewentualnym szykowaniu się na więcej). Pewnie że zawsze fajnie zainwestowac w coś bardzo dobrego, ale tu wychodzi mi na osobe suma mniej wiecej równa Liczbie Bestii.
Jeśli zakładamy rękawki prawdopodobnie będzie za zimno w korpus.