Ale jest, jest Corleone czyli Sycylia zaliczona
Pieknie podpisujesz zdjecia
Jaka jest w takim razie Sycylia zima? Chyba tylko Wilk i Memorek tam byli
Chetnie poczytalabym wlasnie opinie innych ludzi, ktorzy byli na Sycylii. Latem musi tam byc koszmarna pogoda.
Też chciałem spytać, czy mogłeś rozpoznać/dostrzec coś, co wskazywałoby na mafijność klimatu Sycylii (jeśli zobowiązali Ciebie omertą - lepiej nic nie mów).
Jak zagadałeś Cadel'a (on Ciebie)? Rozmawialiście trochę?
Czy się śpieszyłeś wobec 10 dni; czy dni te liczone są z przy- i odlotem?
Czemuś był nie jechał kolarką (jak Wilk i Cadel)?
Podszedłem i zapytałem, czy możemy zrobić sobie zdjęcie. Na to ktoś, kto był koło niego chwycił mój aparat i pstryknął. Dopiero potem zaskoczyłem (z sylwetki i opalenizny), że to też musi być profi kolarz i trochę głupio mi się zrobiło, że tylko z Cadelem rozmawiałem, a tego zignorowałem.Mieli wtedy wolny dzień i dużo czasu. Cadel zapytał, czy wjechałem na rowerze, kiedy potwierdziłem i dodałem, że byłem jeszcze 500 wyżej po szutrze, popatrzył na mój rower i rzucił krótkie "Respect" A potem jeszcze doczytał na mojej bluzie "Z tatą na Igrzyska" i pogadaliśmy o naszej wyprawie do Londynu. I znowu "respect". Na koniec pojawił się ktoś starszy, kto wyglądał jak szef zespołu, posłuchał chwilę i zapytał mnie czy jestem Australijczykiem. Był bardzo zdziwiony, że nie, bo podobno dobrze mówiłem po angielsku I ważne! W tym roku kupiłem nowe siodełko do szosy. Cadel jeździ na takim samym
Już tu pisałem, przed BBTour :-)
/.../ za chwilę kończy karierę./.../
Mimo deszczów, to chyba jednak lepiej w marcu w Italii niż Irlandii.
No nie wiem :-) Dwa lata temu w Irlandii miałem przez tydzień 20 st C. Też w marcu:
Ale jednak to nie reguła tylko szczęście: