Autor Wątek: Rower trekingowy na wielomiesięczną wyprawę do Azji  (Przeczytany 1600 razy)

Offline Mężczyzna Robb

• "Ojciec Założyciel"
  • Miasto: Kraina Wygasłych Wulkanów
  • Na forum od: 04.06.2006
    • Robb Maciąg
Tak wlasnie uwazam Robb, dlatego nawet nie pomyslalem aby skladac rower "szyty na miare". Cos kupimy. No, tylko co? :)

Cliff 90, Phanatic 30 czy Trans Arctica?
Rzuć monetą ;)

Cliff. Najtańszy :)
… why so serious ?

Offline altar

• Miasto:
  • Na forum od: 21.01.2013
No wiec kupilismy dwa Trans Arctica'ny, oba w wersji meskiej, dla mnie L czyli 21 cali i dla Pauli M czyli 19 cali. Mam nadzieje ze poniosa nas tam dokad zmierzamy :)

Dzieki Wam za rady, pomoc. Pewnie bede jeszcze prosil o inne bo pewnie bedziemy chociaz lekko modyfikowac te rowery.

Pozdrawiamy i zapraszamy na www.pandawtrampkach.pl :)

Offline Mężczyzna Medawc

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 02.12.2010
Ponieść poniosą, oceniając "bezwzględnie" rowery przyzwoite, tylko akurat Kross wg mnie ma żałosny stosunek ceny do poziomu osprzętu. I w dodatku sztandarowy, chamski chwyt marketingowy: im mniej "widoczna" część osprzetu, tym słabsza, czyli przerzutka tylna SLX reszta osprzętu o klasę - dwie niżej, tylna piasta z prawie najniższej półki (Acera).

Offline altar

• Miasto:
  • Na forum od: 21.01.2013
w tym zakresie cenowym nic lepszego nie znalazlem. jesli Ty widzisz cos lepszego to prosze juz mi tego nie pokazuj, za pozno :)

Offline Kobieta marg

• Miasto: Tychy
  • Na forum od: 01.01.2012
    • BIKE'OWO
Altar już wybrał, ale ja się podepnę do tego wątku, bo chodzi prawie o to samo. Potrzebny rower wyprawowy (do 2,5 tys maks.). Górskie drogi Azji - tyle, że nieco krócej - do 1,5 mies, co w sumie wielkiej różnicy nie robi.
Dla kobiety (170 cm), ale rower może być męski. Ja jestem kompletny antytalent sprzętowy, a koleżanka wchodzi w rowerowy temat, więc prosimy o pomoc (a że razem będziemy pewnie podróżować, więc w moim tez interesie jest, coby rowerek ładnie się sprawował :)).

Waski, skrytykowałeś wybór Altara, to masz okazję się wykazać ;)
bikeowo, czyli moje podróżowanie

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum