Ciekawe, czy ktoś rozkręcił, czy sama się odkręciła? Jak tam da się sięgnąć, to ktoś mógł się bawić. Trochę zapasu jeszcze zostało na śrubach, ale jak puści to będzie problem z naciągnięciem, żeby to z powrotem skręcić. Tam się nie daje jakichś past na gwint, żeby podczas wichur się nie odkręcało? Przecież jak wieje to co chwilę te liny (pręty) są raz luźne, raz napięte, więc warunki ułatwiające odkręcanie powtarzają się setki razy.
Dlatego jest kontra w postaci nakretki, taką kontrę porządnie dokręconą wiatr nie rozkręci
Gdzieś była o niej mowa, ale fotek nie widzę na kompie. Widzę puste ramki.
Byłem wczoraj na nowej wieży widokowej we Włocławku na Zawiślu (na prawym brzegu).Jak można było przypuszczać widoki naprawdę zacne.Zdjęć nie ma bo przejrzystość powietrza była tak słaba że nie chciało mi się trącić na nie czasu.
Cytat: podjazdy w 22 Wrz 2024, 19:08Gdzieś była o niej mowa, ale fotek nie widzę na kompie. Widzę puste ramki.Nie wiem w czym problem, w FireFoxie widzę zdjęcia niezależnie czy zalogowany czy nie, ale już w Brave nie.
Michał D mam dokładnie ten sam problem, właściwie w różnych wątkach tylko od Ciebie. Ciekawe...