Autor Wątek: Cześć wszystkim :D  (Przeczytany 370 razy)

rafcio16111992

• Gość
Cześć wszystkim :D
« 2 Lis 2014, 12:03 »
Pisząc o sobie większość ludzi ma problem ,co w takim opisie umieści i ja również go mam. Przecież nie chciałbym wyjść na narcyza , mimo to sprubuję umieścić tutaj ten opis.
Tak więc jestem Rafał Wojda i jeśli wydaje Ci się że nigdy o mnie nie słyszaleś - Masz rację . Daleko mi do jakiego kolwiek znanego nazwiska . Również idę ulicą nie wyrózniam się z pośród tłumu niczym szczególnym . Ot to zwykły nikomu nie znany koleś. Skoro tak ,to pewnie Zastanawiasz się teraz czemu tu wogule piszę. Odpowiedź na to pytanie jest prosta , ponieważ osobiście uwarzam iż wewnątrz jestem całkiem odmienny , nie pospolity a to dzięki temu że mam pasję która kreuje moją rzeczywistość i nie jestem kolejnym produktem ubocznym mediów.Pragnę podzielić się z innymi moją pasją odkrywania świata poprzez umieszczanie tutaj opisó mojch przygód i zdjęć..Podróżami i światem zajnteresowałem się już w dzieciństwie. Od małego brzdąca jeździłem na rowerze i zawsze ciekawiło mnie co jest za kolejnym "zakrętem" . Następnie nastał czas poznawania różnych ciekawych osób którzy to stawali się dla mnie inspiracją . Przez następne lata moje spojżenie na świat się często zmieniało. W momencie gdy w wieku lat czternastu pojechałem po raz pierwszy w Tatry wiedziałem że góry staną sie moją miłością na zawsze. Od tamtego czasu mineło już wiele lat . Miałem wiele przygód tych złych jak i tych dobrych które zostaną we mnie na zawsze . A co z tymi złymi ? One również kształtują mój charakter , pokazują jakich błędów nie powtarzać.
Dziś śmiało stwierdzam iż jestem młodym Polakiem wierzącym w wartości z własnym planem na życie . Moja głowa jest pełna marzeń . Wierzę iż warto je mieć i że warto sprubować ich dotknać . To właśnie mój cel życiowy - zrealizować marzenia !
Dlaczego podróże ? Ponieważ będąc w drodze czuję się prawdziwym sobą , czuje wtedy że jestem wolny i szczęsliwy . Czy to wszystko ? Tak to wszystko co można napisać komuś kto pyta , reszty trzeba doznać gdyż uczucie które mi wtedy towarzyszy jest nie doopisania .
Czy Tylko podróże mnie interesują , myślisz . - Nie jest to cel przewodni obo którego mam wiele innych zajnteresowań. Ci którzy mnie znają wiedzą co to jest . Pozostali z was mogą się o tym dowiedziec.
Teraz już coś o mnie wiesz , jednak mimo iż staralem się opisać moją osobę jak najlepiej to nie powiem że napisałem wszystko . Tobie pozostawiam końcową opinię na mój temat.
Jednak pamietaj -pierwsze wrazenie jest zazwyczaj mylne ...
"droga jest celem ...

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
Odp: Cześć wszystkim :D
« 2 Lis 2014, 12:52 »
Cześć. :)

Niestety nic się o Tobie nie dowiedziałem. ;)

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
« 2 Lis 2014, 12:53 »
Witaj na forum :) Pomimo problemów napisałeś dość sporo o sobie.

Daleko mi do jakiego kolwiek znanego nazwiska .

Mylisz się, Witold Wojda to znakomity i znany przed laty polski szermierz. :)

PS. Przykładaj się do poprawnej pisowni. Zwracamy na forum na to uwagę.

Offline Mężczyzna wojtas71

• Miasto: Kraków/Kielce
  • Na forum od: 20.04.2013
« 2 Lis 2014, 14:05 »
Cześć :)

Offline Wilk

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
« 20 Lut 2017, 12:04 »
Wiadomość usunięta.

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
« 2 Lis 2014, 16:19 »
No cóż, pamięć już nie ta.  :icon_redface: Prawie jednak robi różnicę :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum