Czy primus testuje swoje produkty przed wypuszczeniem na rynek? Pytam bo dostałem dzisiaj [size=78%]ExpressStove[/size] z etrapera i są na nim widoczne ślady użytkowania w postaci osmoleń w trzech miejscach. Zadałem im pytanie i czekam na reakcję.
Cześć Robertstatus Twojego zamówienia nr 348 został zmieniony.Nowy status to: [tu powinny być werble]____________________________________________________________Wysłane
Ale chyba ta promocja trochę ich przerosła, bo się nie wyrabiają z przyjmowaniem i wysyłaniem zamówień ...
Cytat: Alek w 24 Mar 2014, 10:00Rozumiem, ze ETA Power Primusa może także działać jako benzynówka. Oryginalny zestaw butelka + pompka wyniósł by mnie niemal tyle co palnik + garnki, więc myślę o taniej alternatywie - w końcu to chyba tylko butelka i pompka, nie ? Gdzie można kupić coś co dałoby się przykręcić zamiast kartusza? Do benzyny jest inna dysza jeszcze. Czysto teoretycznie możesz kupić pompkę na dx, ale to ma średni sens. http://dx.com/p/brs-brs-27-universal-outdoor-camping-stove-non-preheating-gas-pump-silver-280512
Rozumiem, ze ETA Power Primusa może także działać jako benzynówka. Oryginalny zestaw butelka + pompka wyniósł by mnie niemal tyle co palnik + garnki, więc myślę o taniej alternatywie - w końcu to chyba tylko butelka i pompka, nie ? Gdzie można kupić coś co dałoby się przykręcić zamiast kartusza?