Drugi (ten biały odsyłacz) tańszy, ale nie wiem, czy ma blaszki do mocowania
Spieszę z opinią - faktyczny kłopot z regulacją płomienia w przypadku rzeczonego palnika wiąże się z tym, iż po rozgrzaniu płomień nieco przygasa
Spieszę z opinią - faktyczny kłopot z regulacją płomienia w przypadku rzeczonego palnika wiąże się z tym, iż po rozgrzaniu płomień nieco przygasa - wygląda to jakby kończył się gaz. Przy ustawionym małym płomieniu palnik potrafi z tego powodu sam zgasnąć, zaś pokrętło zaworu jest na tyle czułe, że można niechcąco zdusić płomień przy próbie regulacji. Relacje innych użytkowników znalezione w sieci potwierdzają te przywary; jest to nieco irytujące, choć można się przyzwyczaić. Ponadto składana wersja może być nieco chybotliwa przy stosowaniu "dużych" garnków.Ja gotuję tylko wodę w kubkach o wielkości maks. 750 ml i parzę kawę w kompaktowych kawiarkach, więc powyższe mankamenty nie mają dla mnie większego znaczenia; jestem zadowolonym użytkownikiem.
Fryderyki TVP Kultura w kategorii 'Przyczynek'.Zwłaszcza pierwszy akapit prześlicznie skreślony - już 3x czytałem. Wpis posiada silne działanie lecznicze. Stosowanie nie wymaga konsultacji z lekarzem specjalistą - jego funkcję przejął Autor.
Szukasz palnika możliwie zminiaturyzowanego (jak ten crux), czy nie ma to decydującego znaczenia?