Cytat: paweł.70 w 10 Kwi 2019, 19:18Dzięki podjazdy, mnie chodziło właśnie kierunek do Warszawy. Wszystko jasneZ Chełmu do Warszawy na jutro 6 rano bez problemu idzie rower zarezerwować, przyjemność kosztuje razem 51 zł. Pociąg jest bowiem wyceniony w najniższej możliwej taryfie spółki, czyli jak TLK. Czas przejazdu atrakcyjny, 4 godziny i 31 minut. Oczywiście może być opóźniony, trzeba mieć to na uwadze.
Dzięki podjazdy, mnie chodziło właśnie kierunek do Warszawy. Wszystko jasne
[...] obudzić w Odessie. [...] Wrócić można na kołach wzdłuż Dniestru, ładne parki narodowe tam są na zdjęciach.
Cytat: paweł.70 w 10 Kwi 2019, 19:39Nie rozumiem skąd cena 51 złoty za rower ,jeżeli przejazd jest wyłącznie na terenie Polski.Za rower 9 zł, 42 za przejazd Chełm-Warszawa. Ten pociąg zatrzymuje się na stacji Świdnik-Miasto.
Nie rozumiem skąd cena 51 złoty za rower ,jeżeli przejazd jest wyłącznie na terenie Polski.
Cytat: rowerowy365 w 9 Kwi 2019, 21:13Szy, z tymi windami to nie jest tak różowo. Zdaje się w Bydgoszczy są, ładne nówki sztuki. Tyle, że rower nie mieści się na długość i trza z sakwami dygać po schodach. To się rower na sztorc stawia i już - ta wspomniana we Wrzeszczu też jest krótka, niestety. Ale już Szczecin ma legitne, długie Szy.
Szy, z tymi windami to nie jest tak różowo. Zdaje się w Bydgoszczy są, ładne nówki sztuki. Tyle, że rower nie mieści się na długość i trza z sakwami dygać po schodach.
Spróbujcie to samo zrobić np. w Szwecji
To jest kuszetka chyba? W takim wypadku trzeba złożyć i do pokrowca.
Swoją drogą kursuje bezpośredni pociąg do Odessy z Przemyśla, który ma w ofercie wagony sypialne 1, 2, 3 i 4 miejscowe, bilety można kupić w Polsce. Jadąc w dwie osoby brałbym dwójkę i rowery w torbie. Może kiedyś się skuszę. Pewnie bilety się szybko rozchodzą.
Słabo z tą Pesą. Została już znacjonalizowana, czy zdąży upaść? Żaden pociąg nie budzi we mnie takiej odrazy jak Dart.
Miejsce na rower jest bardziej sensowne niż te w pendolino czy stadlerze.
Gdyby we flirtach wieszaki były pod innym kątem niż prostopadle, byłoby idealnie. A i tak wg mnie jest dobrze, przynajmniej nie walczysz o pierwszeństwo z walizkami.
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.