Podjazdy woził rower w zwykłym/sypialnym wagonie, ale lekko złożony, jako bagaż.Taki niezłożony rower, a raczej 4 rowery, gdyby wpakować do sypialnego, to raczej ciężko by było zmieścić jeszcze właścicieli tych rowerów.
Podjazdy woził rower w zwykłym/sypialnym wagonie, ale lekko złożony, jako bagaż.
Taki niezłożony rower, a raczej 4 rowery, gdyby wpakować do sypialnego, to raczej ciężko by było zmieścić jeszcze właścicieli tych rowerów.
A ja myślę, że ekipa czterech zapalonych rowerzystów bez problemów by weszła w myśl zasady, że jak się popieści to się zmieści.
Czy udało się komuś z was przewieźć rower/rowery w wagonie sypialnym?
Cena za cały trzyosobowy wagon sypialny niezależnie od trasy wynosi 237,00 zł.
Dzięki @memorek za wyczerpującą odpowiedź.chodziło mi dokładnie o pociąg Warszawa Wschodnia - Świnoujście - TLK18170. Kombinuję pod kątem planowanej wycieczki Świnoujście - Hel.Cena za cały trzyosobowy wagon sypialny niezależnie od trasy wynosi 237,00 zł. Do tego należy doliczyć bilety na przejazd w klasie drugiej gdzie cena bazowa z Warszawy wynosi 88,00 zł. Przy zakupach we wcześniejszych terminach (do miesiąca przed) można uzyskać do 45% zniżki.Zastanawiam się czy jechać sypialnym, czy jechać dzień wcześniej i nocować w Świnoujściu.
Trzy rowery w przedziale sypialnym? Jeśli to nowe sypialne, to nie ruszycie się. Dwa da się postawić (i zajmą cały środek), trzeci - raczej - nie.Marek
Ostatnio nie miałem problemu z zakupem biletu regio na rower przez internet ale jak widać nie jest to regułą.
Czy Polregio nie oferuje możliwości zakupienia biletu na rower przez internet, a tylko i wyłącznie na dworcu (mimo, że wyszukiwarka wskazuje, że pociąg jest przystosowany...