Cytat: zly-sze w 28 Maj 2022, 11:52Cytat: dodoelk w 28 Maj 2022, 11:47Takie bilety to się kupuje 10 minut po północy miesiąc wcześniej.Nie 10, a 30 Wiem, wiem kupiłem tuż po uruchomieniu sprzedaży. Ruszam do Świnoujścia 12 czerwca z Warszawy w samo południe.Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę odstąpić bilet z rowerem na trasie Łódź - Brodnica 10 czerwca, bo kupiłem kilka nie wiedząc dokładnie kiedy pojadę.
Cytat: dodoelk w 28 Maj 2022, 11:47Takie bilety to się kupuje 10 minut po północy miesiąc wcześniej.Nie 10, a 30
Takie bilety to się kupuje 10 minut po północy miesiąc wcześniej.
Cytat: Antracyt w 28 Maj 2022, 12:15Cytat: zly-sze w 28 Maj 2022, 11:52Cytat: dodoelk w 28 Maj 2022, 11:47Takie bilety to się kupuje 10 minut po północy miesiąc wcześniej.Nie 10, a 30 Wiem, wiem kupiłem tuż po uruchomieniu sprzedaży. Ruszam do Świnoujścia 12 czerwca z Warszawy w samo południe.Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę odstąpić bilet z rowerem na trasie Łódź - Brodnica 10 czerwca, bo kupiłem kilka nie wiedząc dokładnie kiedy pojadę.Powinieneś wykupić wszystkie bilety rowerowe na dany dzień. Problem z dojazdem pociągami by zniknął.
Powinieneś wykupić wszystkie bilety rowerowe na dany dzień.
Mam upatrzony pociąg IC z miejscami na rowery ale te są niestety wyprzedane. Co zrobić?1. Wejść z rowerem i próbować kupić u konduktora?2. Wejść z rowerem i się do niego nie przyznawać?Ktoś testował powyższe warianty? Oczywiście wolałbym (1) ale nie wiem czy w tym kraju nie narażę się na mandat i wysiadkę
W intercity ostatnio kilka razy jechałem i te kilka razy było za dużo rowerów, walały się po wagonie i nikogo nie wywalali, a konduktorzy uśmiechnięci i życzliwi.