Także to blokuje na 3 minuty ten bilet.
Cytat: zly-sze w 5 Kwi 2023, 23:24Także to blokuje na 3 minuty ten bilet.Być może, ale jeśli nie jesteś pewny i chcesz jeszcze zadzwonić do znajomych, możesz "wybrać" i potem dopiero nie zapłacić. Blokujesz na kolejne minuty.
A tak swoją drogą, to zacząłem kupować już bilety na bilkom. Głownie dlatego, że jest super apka do tego, można jednym klikiem i blikiem kupić bilet, pokazuje który peron, jakie opóźnienie, a przy wejściu w kod 2d dla konduktora sama rozjaśnia ekran.
Cytat: zly-sze w 5 Kwi 2023, 23:50A tak swoją drogą, to zacząłem kupować już bilety na bilkom. Głownie dlatego, że jest super apka do tego, można jednym klikiem i blikiem kupić bilet, pokazuje który peron, jakie opóźnienie, a przy wejściu w kod 2d dla konduktora sama rozjaśnia ekran.A można rolować bilet? Bo mając konto w intercity możesz rolować jak dług państwa - wymieniając na inny, z nową datą. Przydatna sprawa, jak nie chcesz tracić odstępnego, a przekładasz wyjazd o tydzień.
Jeżeli oferta nie będzie zaporowa, a i godziny sensowne, to może być znowu dobra opcja.
]A tak swoją drogą, to zacząłem kupować już bilety na bilkom. Głownie dlatego, że jest super apka do tego, można jednym klikiem i blikiem kupić bilet, pokazuje który peron, jakie opóźnienie, a przy wejściu w kod 2d dla konduktora sama rozjaśnia ekran.
PKP Intercity nie ma już żadnego wagonu umożliwiającego przewóz większej liczby rowerów...https://www.rynek-kolejowy.pl/wiadomosci/pkp-intercity-nie-ma-czynnych-rowerowych-stodol-112836.html
czy na trasę z rowerem lepiej brać pod uwagę nocne/poranne połączenia? Czy w zasadzie nie ma to znaczenia
Z Waszego doświadczenia, czy na trasę z rowerem lepiej brać pod uwagę nocne/poranne połączenia? Czy w zasadzie nie ma to znaczenia pod katem dostępności miejsc na przewóz rowerów? ( Mam na myśli sezon wakacyjny)