Zresztą co ona wymyśli, jak zalana jest po korek oksytocyną.
Nie żeby to było nagminne, ale raz tak miałem. I może faktycznie - źle zareagowałem, a powienienem jak Ty. Sam ogarnąć wózek i próbować załagodzić sytuację.
Są rzeczy na które poradzić nic się nie da. Na przykład płacz dziecka zmęczonego podróżą. Oczywiście to jest jak najbardziej "męczące", ale rozwiązania ja nie widzę.
Chyba maciej problemy z komunikacją interpersonalną. Może zacznijcie od siebie?
Z innej beczki, nie wsiadacie czasem do pociągu po kilku, kilkunastu godzinach kręcenia roztaczając wokół siebie swego rodzaju woń(tudzież perfum)?
Z innej beczki. Co tak tanio za ten rower? Jakaś promocja jest???
tydzien zrównoważonego transportu, kiedy to bilety kosztują tyle ile powinny
Raczej staram się umyć jak wjeżdżam do miasta z którego mam pociąg powrotny. Czy to na cmentarzu gdzieś na przedmieściach, czy nawet w butelce wody. Jeżeli jadę w spoconych plastikach, to zmieniam bieliznę i koszulkę na merynosa.
- Nasza cierpliwość już się skończyła, ponieważ w ubiegłym roku 3158 połączeń odwołało Polregio. W tym roku, tylko w sierpniu, było to 700 odwołanych połączeń. A to nie wszystko, ponieważ również składy, które powinny być realizowane na tych połączeniach, są ograniczane. Brakuje przede wszystkim pociągów spalinowych.