Autor Wątek: Nadłamany pałąk w stelażu aluminiowym  (Przeczytany 2528 razy)

Offline Kobieta ewcyna

• Miasto: różnie, teraz.. Oman
  • Na forum od: 13.11.2012
...a tak na poważnie. Ja mam przygotowane na takie uszkodzenia miedzianą /aluminiową/ rurkę nakładczą dł. 7-8 cm , przeciętą  wzdłuż na wprowadzenie gumy. Po naprowadzeniu jej na 'chore' miejsce elementu zaciskam, owijam taśmą i ...już raz mi się to sprawdziło w 100%.

No własnie coś takiego kombinowałam, jednak nie jest ze mną tak źle. To znaczy byłoby lepiej, jakbym tez miała coś takiego przygotowane a nie teeraz zglądała czy nie leży przy drodze..  ;D
You can't buy happiness but you can buy a bike and that's pretty close
http://ewcyna.com/

Offline Mężczyzna Waldemar

• Miasto: Reszel
  • Na forum od: 20.01.2010
To znaczy byłoby lepiej, jakbym tez miała coś takiego przygotowane a nie teeraz zglądała czy nie leży przy drodze..

W każdym spotkanym po drodze zakładzie naprawczym sprzętu AGD, samochodowym, szrocie, czy innym, znajdziesz taki kawałek rurki. Nie demontuj, nie kombinuj, idź tym tropem. Szerokości. Pozdrawiam.  :D 
   Nie ocze­kuj wzlotów, lecz tre­nuj upadki !

Offline Mężczyzna Mariusz

• Jestem, jaki jestem...
  • Miasto: Leszno
  • Na forum od: 18.02.2012
Wycięty nożyczkami kawałek z puszki po Coca-Coli nawinąć na rurkę stelaża w miejscu pęknięcia.
Następnie owinąć to dratwą lub zipem i wzmocnić taśmą.
W dobie internetu każdy kreuje swój wizerunek, tak jak chciałby, by widzieli go inni...
Każdy jest tu seksbombą, póki ma top fejs i konto, plastikowe lale nadymane jak ponton,
Ukryci za nickiem, poznają się jednym klikiem, bajerują się zamiast słowem plikiem...  
A trików jest bez liku, tą albo tą, która lepszy robi dzióbek na fejsiku...Ulepieni jak z plastiku, takich ludzi jest bez liku, żyj naprawdę, nie w wirtualnym cyrku...     Mesajah

Offline Kobieta ewcyna

• Miasto: różnie, teraz.. Oman
  • Na forum od: 13.11.2012
Tak jest!

Nie będe poki co kombinowac, rozbierac, tylko probowac znalezc rurke bom w mieście (podobno), a i pomysl z puszka tez mi się podoba. Wlasnie dopijam więc zgarne.

Ale, szkoda nie wykorzystac kolezanki i nie zadobyc zapasowych pałąków. Nie moge tylko sie doszukac specyfikacji, czy zakupic 8,5 czy 9,5 mm.

Ale jeszcze poszukam. Dzieki za odzew bardzo.
You can't buy happiness but you can buy a bike and that's pretty close
http://ewcyna.com/

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum