I nie lubiłaś tego? Ja miałem dwie młodsze siostry i rękoczyn był codziennością. Jak dorosły i nabawiły się własnego potomstwa to przyznały, że mnie strasznie nienawidziły ale uwielbiały być maltretowane. Nawet wyrażają żal, że te dzisiejsze dzieci takie ułożone i co one maja z tego dzieciństwa.
jak Was czytam, to jestem głęboko wdzięczna Rodzicom, że nie rpzyszlo im do głowy, by powiększyc rodzinę o brata sadystę czy wredna siostrę. Całe szczęście. Potrzeby otrzymania wpierdolu/spuszczenia komuś wpierdolu mogłam normalnie załatwic na podwórku, a w chacie miałam spokój...
Za nic w świecie nie chciałbym mieć Twojego spokoju jak byłem gówniarzem.
Taki widelec na allegro to ok 400 zł kosztuje. I jeżeli brać pod uwagę amor dla dziecka, to tylko taki. Zwykły sprężynowy to kiepski pomysł. Warto też upewnić się czy główka ramy pasuje do widelca.Cytat: tomek w 30 Gru 2014, 07:50Dalej, wymieniasz gripshifty na normalne klamkomanetki i generalnie rower jest do jazdy Aż taki problem z tymi gripami? Mój młody jeździł na revoshift shimano i dawał radę, lekko to chodziło. Inna spraw, że pancerze i linki wymieniałem i robiłem na wymiar.
Dalej, wymieniasz gripshifty na normalne klamkomanetki i generalnie rower jest do jazdy
Bardzo się cieszę, że nie wiem. Nie chciałabym wiedziec i uważam że wiele zyskałam, a nie straciłam. Miałam pokój dla siebie i nie musiałam się nim dzielić z jakims bałwanem:) moje rzeczy mogłam sobie niszczyć sama, a teraz nie musze utrzymywac z nikim na siłę kontaktów, na ktore nie miałabym absolutnie żadnej ochoty.
Tego ACR-a 25 w komplecie z małymi sakwami Crosso Twist używał przez trzy lata syn na swoim Giancie 24 xtc. Zaletą jest to, że można wysokość bagażnika dostosować do wielkości rowerka.