1. Pojechać gdzieś z sakwami na chociaż 2 tygodnie, a nie jak w dwóch ostatnich latach tylko na kilka wyprawek i krótkich wyjazdów.2. Ukończyć Maraton Podróżnika w Tatrach w czasie poniżej 32 godzin.3. Ukończyć GMRDP, najlepiej w dwucyfrowym czasie ;-)4. Trochę doinwestować w rowery i ekwipunek.5. Rozwinąć trochę swoje nędzne wspinanie ;-)6. Przekroczyć liczbę 1000 zdobytych gmin.7. Zejść z wagi poniżej 80 kg (już dużo nie brakuje )8. (Ponadczasowe) żyć długo i szczęśliwie ;-)
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
1 Do źródeł Sanu dotrzeć2 Jeśli wojny nie będzie , dojechać do Lwowa3 Wreszcie przejechać Szlak Orlich Gniazd 4 Przejechać więcej niż 200 km w ciągu 24 godzin .
1. Zrobić z córką jej pierwszą setkę.2. Zrealizować plany wakacyjne.3. Kontynuować dojazdy do pracy i zbiórki harcerskie.4. Kontynuować peregrynację wzdłuż wybrzeży Irlandii.5. Nauczyć się zmieniać dętkę 6. Zorganizować rowerowy dzień kobiet (już trzeci!)7. Wybrać się na rowerowe biwakowanie z harcerzami.8. Przejechać całą noc :/9. Szarpnąć się kilka razy na 200 i w mocniejsze góry.10. Kupić sobie mocne lakiery do paznokci, które nie odpryskują pod byle gównianym deszczem i smarem łańcuchowym. Tusz do rzęs już mam z wysokiej półki, perfumy Sum mi kupił takie, że po najcięższym podjeździe nadal pachnę jak milion dolarów Jeszcze mi brakuje kolczyków, które będą się ładnie komponować z kaskiem. Magda, za Ciebie szczególnie trzymam kciuki, niech złe idzie precz!
Plany na jubileuszowy rok 2015 mam skromne:1. przejechać jednorazowo 200 km 2. nie stracić zapału do jazdy/nadal odczuwać radość z jazdy
1. Przejechać minimum dwa razy więcej km niż w 2014 roku.2. Co najmniej raz w miesiącu przejechać 100 km.3. Podwoić liczbę zdobytych gmin.4. Ustanowić osobisty rekord km w czasie 24 godzin.5. Zaliczyć wyprawkę po Polsce.6. Dalej dojeżdżać do pracy na rowerze bez względu na pogodę.7. Zrzucić wagę do tej z dnia ślubu (-10 kg).8. Odrestaurować do końca starego Zifa.9. Przekonać małżonkę, że jednak rower szosowy powinien pojawić się w naszej rodzinie - chyba najtrudniejsze zadanie .