Autor Wątek: Kaszuby luty 2015 - parę dni na zimowo  (Przeczytany 469 razy)

Offline Mężczyzna Wismat

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 11.03.2014
Kaszuby luty 2015 - parę dni na zimowo
« 6 Sty 2015, 21:02 »
Witam.

Mam 20 lat, jestem z Gdańska. Na rowerowych wielodniowych letnich wyprawach byłem już wielokrotnie (zarówno po Polsce i jak i Europie), ale zimą jeszcze nigdy. Chciałbym pomiędzy 17-24.02.2015 wyjechać na parodniową(3-5) wyprawę po Kaszubach. Nocowalibyśmy w hotelu lub agroturystyce i jeździli na trasy niezbyt długie ze względu na długość doby - zapewne około 40km, by móc pojeździć także (głównie) po bocznych i polnych drogach aby poczuć zimę :) Dokładne miejsce(miejsca) noclegu i trasy są do ustalenia, ale mam parę propozycji. Właściwie chodzi o piękne zimowe widoki, a tego na Kaszubach jest pod dostatkiem!

Kontakt: wisniewski.mateusz@outlook.com

Pozdrawiam!

PS: opcjonalnie mogę dołączyć do wyprawy w innej części kraju, jeśli ktoś już coś ma zorganizowane, a poszukuje współtowarzysza - bo zimą lepiej samemu nie jeździć :)
« Ostatnia zmiana: 7 Sty 2015, 23:00 Wismat »

Offline Mężczyzna Wismat

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 11.03.2014
Hehe. Poprawiłem datę na tegoroczną. Przyzwyczajenie robi swoje :)

Offline Mężczyzna robertrobert1

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 19.04.2009
Witam.

. Nocowalibyśmy w hotelu lub agroturystyce i jeździli na trasy niezbyt długie ze względu na długość doby - zapewne około 40km, by móc pojeździć także (głównie) po bocznych i polnych drogach aby poczuć zimę :) Dokładne miejsce(miejsca) noclegu i trasy są do ustalenia, ale mam parę propozycji. Właściwie chodzi o piękne zimowe widoki, a tego na Kaszubach jest pod dostatkiem!

W lutym dzień już jest stosunkowo długi i możesz robić już całkiem długie dystanse nawet z wynikiem 3 cyfrowym. Możesz także śmiało zaplanować tour objazdowy z nocowaniem za każdym razem w innym miejscu. Dzięki temu zwiedzisz znacznie większy obszar a o noclegi nie będziesz musiał się martwić gdyż zimą jest wiele miejsc wolnych w agroturystyce. Jesli masz zimowy śpiwór to możesz spróbować zanocować w ambonkach strzeleckich. O poranku będziesz mieć niezapomniane atrakcje.

Więcej o zimowy podróżowaniu i o nocowaniu w ambonkach na moim blogu.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum