Autor Wątek: Gruzja-Polska FOTO !  (Przeczytany 1578 razy)

Offline Mężczyzna olo

• Moderator Globalny
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.02.2011
Odp: Gruzja-Polska FOTO !
« 18 Sty 2015, 17:13 »
Ode mnie mała szpileczka - zdjęcia oglądaliśmy na dużym ekranie na wyprawce i wrażenia były różne :P

Zdjęcia są bardzo ładne, ale sama galeria mi się niestety nie podoba. Po prostu nie jestem miłośnikiem fotografii, wystarczyłoby żeby te fantastyczne krajobrazy się nie dublowały i były uzupełnione o zdjęcia podróży. Nie widzę za bardzo Ciebie ani innych ludzi, nie widzę jedzenia, zabawnych, ciekawych miejsc, tabliczek. Robotę fotograficzną wykonałeś świetną, ale ja niestety nic nie dowiedziałem się o podróży i miejscach, które odwiedziłeś.
Cytat: Hipek
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
« 18 Sty 2015, 18:36 »
Ode mnie mała szpileczka - zdjęcia oglądaliśmy na dużym ekranie na wyprawce i wrażenia były różne :P
Może rozwinę to "różne" - zdjęcia się podobały, ale w pewnym momencie widok kolejnego pięknego zdjęcia morza wywołał komentarz w stylu "bardzo ładne, ale może by już coś innego!"

Offline Mężczyzna Robert

• Miasto: Konin
  • Na forum od: 03.12.2007
« 23 Sty 2015, 11:33 »
Nie będę oryginalny. Widoki, kadry i kolory piękne, przy czym obróbka chwilami razi po oczach.
No i na przyszłość polecam wpleść w galerię więcej reportażu, doda to jej charakteru.

Tagi: gruzja kaukaz 

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum