Autor Wątek: Z domu do domu...  (Przeczytany 13409 razy)

Offline Kobieta Natalia

• Miasto: Amsterdam
  • Na forum od: 27.01.2008
    • http://www.na-azymut.pl
Z domu do domu...
« 14 Cze 2009, 13:19 »
Sprawa wyszła dość nagle i spontanicznie. Prawdopodobnie ( bo na razie jeszcze walczymy z brakiem sakw i bagażnika :)) jutro lub w ostateczności pojutrze wraz z koleżanką planujemy wyruszyć z Poznania w stronę Zakopanego. Trasa mniej więcej wyglądałaby tak . Zapraszamy jeśli ktoś chciałby się przyłączyć, gdzieś w trasie, choćby i na jeden dzień :)
<<Fais de ta vie un rêve et de ce rêve une réalité>> Antoine de Saint-Exupéry

Offline Mężczyzna Zbyszek

• Miasto: Zawiercie
  • Na forum od: 17.02.2009
Z domu do domu...
« 14 Cze 2009, 15:22 »
Jeśli będziesz już wiedziała kiedy i mniej więcej o której będziecie jechały przez Zawiercie to uprzedź mnie a chętnie potowarzysze Wam na ile mi czas pozwoli :D .

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
Z domu do domu...
« 14 Cze 2009, 15:22 »
Popieram, rower to doskonały środek komunikacji :D

Offline JD

• Miasto: Ząbki
  • Na forum od: 03.04.2009
Z domu do domu...
« 14 Cze 2009, 15:36 »
Cytat: "transatlantyk"
Popieram, rower to doskonały środek komunikacji :D

Teraz to taka trasa dla Ciebie to jednodniówka, ech  :mrgreen:

pozdrawiam  :wink:
Jarek

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
Z domu do domu...
« 14 Cze 2009, 15:43 »
heh, i o Podlesice niemalże zahaczycie..... ciągnie tam ludzi, ciągnie......  8)
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna usulovski

• Miasto: Edynburg
  • Na forum od: 17.07.2008
Z domu do domu...
« 14 Cze 2009, 17:54 »
No gdyby nie ta sesja :x  to bym się z Wami coś przejechał, eh trza było korzystać z przedterminów :wink:

Życzę skompletowania szpeju i miłej podróży - zwłaszcza, że pogoda się poprawiła :) .

Offline Mężczyzna atlochowski

• Andrzej
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 22.04.2009
Z domu do domu...
« 14 Cze 2009, 18:00 »
Ja niestety tak samo jak Vilquu mam sesję, a tak naprawdę to w środę mi się zaczyna. A chętnie bym się przejechał.
Powodzenia.

tomasz_parys

• Gość
Z domu do domu...
« 14 Cze 2009, 20:46 »
A ja tez bym sie przejechal:) ale nie mam rowera, ale za to mam sesje:p

tomasz_parys

• Gość
Z domu do domu...
« 14 Cze 2009, 20:50 »
w ogole w koszecinie na skraju wsi jest stary drewniany kosciol wart zobaczenia i lepiej jechac z koszecina lasem na drutarnie (to ta wiocha ktora nie jest zaznaczona na mapie:)  i dalej przez kalety prosto na miotek znacznie mniej ruchliwa droga niz przez strzebien.

tomasz_parys

• Gość
Z domu do domu...
« 14 Cze 2009, 20:53 »
a i prosze sie ze mnie nie smiac bo wszyscy maja rower i sobie jezdza a ja nie mam i mi smutno:(

• Moderator Globalny
  • Ironman
    • www.waxmund.pl
Z domu do domu...
« 14 Cze 2009, 21:32 »
heh, 3 posty pod rząd? można edytować Tomku......  8)

a to co się stało że nie masz roweru ?
ehh, sesja, coś o tym wiem  :?
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

tomasz_parys

• Gość
Z domu do domu...
« 14 Cze 2009, 21:35 »
no tak:) sorry a teraz juz sie nie da wywalic i dac do jednego bo wyskakuje komunikat ze musze cos napisac:) poprawie sie na przyszlosc

moj rower zaginal na wojsnie, zostal w gruzji w tamtym roku i do teraz go nie ma:)
mam zamiar w tym roku po niego pojechac z nadzieja ze na mnie czeka:) znaczy sie no jest taka szansa ze jeszcze tam jest:) 14 lipca ruszam na wielka wyprawe aby uratowac moj rower

Offline Kobieta Natalia

• Miasto: Amsterdam
  • Na forum od: 27.01.2008
    • http://www.na-azymut.pl
Z domu do domu...
« 14 Cze 2009, 23:49 »
ech no tak szybko przyszło szybko poszło. 2 godz temu dostałam informację że jednak będe miała robotę i z wyjazdu nici :( A ja już sobie nawet detkę i zupki chińskie kupiłam :.(
echhh to życie
<<Fais de ta vie un rêve et de ce rêve une réalité>> Antoine de Saint-Exupéry

• Moderator Globalny
  • Ironman
    • www.waxmund.pl
Z domu do domu...
« 14 Cze 2009, 23:58 »
a co z Twoim rowerem się podziało Tomku ? pamiętam conieco o ewakuacji z gruzji.... czyżby rower został pod płotem ambasady?  8)  jedziesz rowerem po rower, czy jakimś mniej lub bardziej blacho, ale napewno smrodem?

www.waxmund.pl

tomasz_parys

• Gość
Z domu do domu...
« 15 Cze 2009, 14:03 »
hey no rower niby jest w garazu ambasady ale w sumie tak naprawde nikt nie wie czy on tam jest czy go nie ma dzwonilem do ambasady i oni twierdza ze on tam jest i ma sie dobrze:) wiec lece na miejsce i mam zamiar go wziazc a pozniej wrocic na nim do domu:) moze nie doslownie ale w planach jest armenia iran kawaleczek rowerem a troche jakies busy stop co kolwiek ok 2 tygodni pozniej znow na rower i przez cala turcje na rowerze a dalej w zaleznosci od czasu checi pogody albo na rowerzez az na same wegry albo juz z bulgarii czy grecji pociagiem. wiem ze turcje chce przejechac cala o ile zdarze bo wiza 30 dni a co dalej to zycie pokaze:)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum