Autor Wątek: Z domu do domu...  (Przeczytany 13408 razy)

Offline Mężczyzna Robert

• Miasto: Konin
  • Na forum od: 03.12.2007
Z domu do domu...
« 18 Cze 2009, 01:14 »
Cytat: "Vilquu"
E tam, dyskusja była ciekawa a Natalia i tak nie pojechała do domu

OT to OT - na bana z nimi ;)

Offline Kobieta Natalia

• Miasto: Amsterdam
  • Na forum od: 27.01.2008
    • http://www.na-azymut.pl
Z domu do domu...
« 18 Cze 2009, 01:27 »
No właśnie, nie pojechałam, a tak przynajmniej temat się na coś przydał. Choć zastanawia mnie czemu akurat kwestia bezpieczeństwa... podbijacie w ten sposób tylko argument mojej mamy, która przestała się do mnie odzywać jak tylko się dowiedziała ze we dwie jedziemy do Zakopanego, zamiast po bożemu szybko pociągiem do domu. I o ile wcześniejsze moje podróze dzielnie znosiła, tak jakoś ta wybitnie ją ruszyła...bo ze dwie dziewczyny, same, po Polsce jeszzce... echhh :)
A jeszcze co do dyskusji - przyznam mało przyjemna atmosfera i zupełnie niepotrzebne nerwy (również i dla czytających!).
<<Fais de ta vie un rêve et de ce rêve une réalité>> Antoine de Saint-Exupéry

Offline MaciekPaciek91

• Miasto: Bolesławiec
  • Na forum od: 02.03.2008
Z domu do domu...
« 18 Cze 2009, 08:22 »
:oops: Ja ze swojej strony przepraszam za to, dałem się sprowokować :cry: Prośba do admina o usunięcie naleciałości z tego tematu
Każdy człowiek, którego spotykam, jest ode mnie w pewien sposób lepszy. Tak postrzegam ludzi./ Ralph Waldo Emerson

Offline MaciekPaciek91

Z domu do domu...
« 18 Cze 2009, 20:37 »
Chodziło mi raczej o to, że to był wybitny OT i w dodatku niefajny, no ale OK. Niech się uczą, że tak powiem: jak nie dyskutować :wink:
Każdy człowiek, którego spotykam, jest ode mnie w pewien sposób lepszy. Tak postrzegam ludzi./ Ralph Waldo Emerson

Offline Mężczyzna usulovski

• Miasto: Edynburg
  • Na forum od: 17.07.2008
Z domu do domu...
« 18 Cze 2009, 23:52 »
Cytat: "MaciekPaciek91"
był OT był niefajny

Sęk w tym, że OT był bardziej interesujacy niż właściwy temat, po jego lekturze możnaby nawet pokusić się o Wasze, bardzo ostrożne i ogólne, portrety psychologiczne :wink:

Offline MaciekPaciek91

Z domu do domu...
« 19 Cze 2009, 00:55 »
To może żeby było jeszcze ciekawiej sporządź takowy mój portret, bo aż mnie ciekawi, jaki ze mnie  :twisted:  z góry obiecuję, że się nie obrażę :D

Offline Mężczyzna usulovski

• Miasto: Edynburg
  • Na forum od: 17.07.2008
Z domu do domu...
« 19 Cze 2009, 01:12 »
Tylko bym sobie wrogów narobił, może kiedy indziej :wink:

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....