Autor Wątek: Pierścień Tysiąca Jezior  (Przeczytany 74949 razy)

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 18.08.2011
    • Hipcia i Hipek
Chyba napędzam się magiczną energią kosmosu bo nie wierzę, że te batoniki dały mi 11 tys. kalorii.
Ja wiem, że to, co zjadłem, było na pewno mniej kaloryczne niż to, co spaliłem.
Nie wiem po ile chodzą DVD z tymi Chodakowskimi, ale chyba są tańsze niż wpisowe na maratony?
Cenowo - może. Czasowo... no, nie wiem. Poza tym większa jest przyjemność z maratonu, a nie przychodzenia po pracy i machania szkitami na karimacie przed telewizorem.

A nie wraca potem normalna waga? U mnie taka utrata wagi, to zwykle odwodnienie, które potem uzupełniam i nic się nie zmienia.
U mnie nie wraca. Taki błąd zrobiłem po wyjeździe do Norwegii dwa lata temu; po powrocie uznałem, że na pewno muszę się solidnie dożywić i to, co straciłem, odrobiłem w tydzień.

A Twój rower, gps, licznik, ciuchy, kask, odżywki i dojazdy to za darmo?
Dobra, dobra. Na maraton jadę dla przyjemności i pojechałbym nawet bez utraty wagi.

Chociaż, co prawda, DVD z Chodakowską też można sobie kupić dla przyjemności i nie w celu utraty wagi... no ale co kto lubi; ja wolę maratony.
martwawiewiórka [14:51]: sól kolarstwa, co to takiego?
Elizium [14:52]: spacer z rowerem po górach

Mijah: (...)przy okazji dowiedziałem się czegoś co zmieni moje życie. Oznaczenie podjazdu HC to nie hardcore, tylko hors catégorie.

Offline Mężczyzna Góral nizinny

• Miasto: Częstochowa
  • Na forum od: 02.10.2013
Natomiast ciekawi mnie co było z Góralem Nizinnym, czy miał jakieś awarie, czy znowu nawigacja itd? Bo w klasyfikacji jest sporo za nami, a nie mijaliśmy go po drodze, a na mecie akurat z nim nie gadałem.
Tak na szybko.Relacje napisze jak będzie chwila wolnego czasu.Jechałem z Lucjanem i Marcinem prawie całość tj.do Kikit .Tu już nie mogłem dłużej czekać.Lucjan mistrzem nawigacji nie jest,trzeba też umieć przyznać się do błędu.Oszczędziło by to Nam sporo czasu km itd...Ja pojechałem poprawnie,ale grupa nawigacyjna mnie przegłosowała.
Za Dzikiej Róży zapachem idź na zawsze upojony wśród dróg -będzie clę wiódł...   K.I.Gałczyński

[img width=201 height=50]http://st66.static.bikestats.pl/u18136y2014v3.g

Offline Mężczyzna pabloxt

• Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 26.03.2013
    • Moje podróże rowerowe
Ja mam drętwienie palców dłoni i stóp, tyłek chce pęknąć na pół i bolą mnie mięśnie czterogłowe nóg. Mam nadzieję, że nie potrwa to długo. Pozdro dla uczestników P100J 2015.

Offline Mężczyzna dodoelk

• Miasto: Ełk
  • Na forum od: 14.01.2015
Taka tam ciekawostka:

MP - 1 kg w plecy.
P1000J - 1 kg w plecy.

A ludzie ćwiczą z Chodakowskimi i wydają pieniądze na książki i DVD z ćwiczeniami...

Nie ważyłem się bezpośrednio po, więc nie wiem, ale dziś (po dwóch dniach na niezłym ssaniu) mam jakieś +1,5. Po MP było podobnie, żarłem całą niedzielę, a przed północą w Krakowie miałem taką zajawkę na kebaba, że z dworca musiałem na rynek pojechać, zjadłem i dopiero żołądek powiedział "dość". Gwałtowna utrata tkanki tłuszczowej tak niestety działa, że organizm ją próbuje za wszelką cenę odbudować i się to dwudniowe ssanie włącza.

Offline Mężczyzna memorek

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 12.05.2007
dwudniowe ssanie włącza
Też tak mam. Dwa dni non stop głodny.

Marek

Offline Wilk

• Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
Wiadomość usunięta.

jeśli uwzględnić różnicę płci to jest sporo mocniejszym ode mnie maratończykiem
:D

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
  • Na forum od: 18.08.2011
    • Hipcia i Hipek
I ja, jeszcze dziś przed pracą wprowadzając ostatnie poprawki, skończyłem pisać. Zapraszam: http://hipek99.bikestats.pl/1348664,Pierscien-Tysiaca-Jezior-promieni-slonca-stopni-Wybierz-dowolne-trzy.html
martwawiewiórka [14:51]: sól kolarstwa, co to takiego?
Elizium [14:52]: spacer z rowerem po górach

Mijah: (...)przy okazji dowiedziałem się czegoś co zmieni moje życie. Oznaczenie podjazdu HC to nie hardcore, tylko hors catégorie.

Jak zawsze przyjemnie się czytało.

to, co najważniejsze, w tym roku już zrobiłem i na Pierścień jedziemy tylko rekreacyjnie
Ja sądziłem, że Tour De PoMorze będzie najważniejszą imprezą. Ale po MP, to chyba będzie spacerek  ;)

z tej jazdy może się zrobić bardzo gwałtowne pokazywanie kto ile i kiedy może
To chyba taki standard szosowców. Jak czasem wybiorę się na grupowe treningi w Szczecinie, to wygląda jakby każdy trening był Mistrzostwami Polski w szybkim urywaniu słabszych.

Czas Waszych postojów zawsze mnie zadziwia.

Marek

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013
I ja, jeszcze dziś przed pracą wprowadzając ostatnie poprawki, skończyłem pisać. Zapraszam: http://hipek99.bikestats.pl/1348664,Pierscien-Tysiaca-Jezior-promieni-slonca-stopni-Wybierz-dowolne-trzy.html

Super fajne.
tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Offline Mężczyzna tomek

• Moderator
  • Na forum od: 01.06.2014

Piękna relacja Zwycięzców - tak, tak - ode mnie macie najwyższą notę za styl :)
Gratulacje !

... i moje 3 grosze ;)
Pierścień miał być docelowym i najważniejszym startem w tym roku
a nie przypadkiem GMRDP ???

gryzę kilka razy jabłko (chyba zapomniałem o nim i zostawiłem je na stole)
ha, gdybym wiedział, że to Twoje wziąłbym sobie jako talizman ;)

Zbyszka Kalinowskiego
chyba Zdziśka...

Gdzieś po drodze wyprzedzają nas Robert z Weroniką. Wyprzedzali nas potem jeszcze kilka razy, ale dopiero na mecie dowiedziałem się, że wieźli ze sobą dwóch zawodników w charakterze zwłok na tylnym siedzeniu.
Jak miałem kryzys to wyobrażałem sobie siebie rezygnującego z dalszej jazdy. Zasiadałem w myślach na miękkiej kanapie Citroena z przekomfortowym zawieszeniem, którym Szofer Robert wiózł mnie na zieloną polankę...
Jak możesz tak spłycać ;)

Gdy wracamy, akurat dotarł Tomek - specjalista od reprodukcji (po raz kolejny pękła mu guma).
A temu to moja i tylko moja głupota winna :icon_redface:

Znowu miał więcej postojów niż my, więc znowu nie napisze relacji.
Tym razem mam relację w głowie, ale słowo się rzekło... Będzie motywacja na kolejne Maratony :)
Generalnie - łatwiej mi było uciekać niż ścigać ;)

Offline Mężczyzna olo

• Moderator Globalny
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.02.2011
Byście się wzięli do poważnej jazdy, a nie się 32 minuty opierdalaliście na Mazurach. do roboty, to nie wczasy tylko maraton  ;D
Cytat: Hipek
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.

Offline Mężczyzna tomek

• Moderator
  • Na forum od: 01.06.2014
Byście się wzięli do poważnej jazdy, a nie się 32 minuty opierdalaliście na Mazurach. do roboty, to nie wczasy tylko maraton  ;D

racja, a jeszcze lepiej niechby z dzień wcześniej jazdę zaczęli :P

Offline Mężczyzna Turysta

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 15.06.2011
Relacja TVP Olsztyn.

Ze startu (od 10:42): http://olsztyn.tvp.pl/20723159/4715-godz-1830
Z mety (od 14:06): http://olsztyn.tvp.pl/20739065/5715-godz-1830

Offline Mężczyzna Waski

• Kapituła MP
  • Miasto: Lubin
  • Na forum od: 23.02.2013
Ostatni na mecie a w relacji ze startu pojawia się chyba z 3 razy :D