Hej Takie pytanie.Jedzie ktoś,ze Śląska samochodem na Pierścień i ma wolne miejsce dla jednej osoby z rowerem ?Oczywiście nie mam zamiaru jechać "na sępa" i dokładam się do kosztów.W razie czego uzgodnimy wszystko na priv :)Pozdrawiam
Czesc, bede jechal z Katowic 1 lipca okolo 17. Mam wolne miesca w kombiku:) jezeli ktos chcialby sie zabrac to zapraszam:)
Cytat: fikołek w 26 Cze 2016, 11:49 Hej Takie pytanie.Jedzie ktoś,ze Śląska samochodem na Pierścień i ma wolne miejsce dla jednej osoby z rowerem ?Oczywiście nie mam zamiaru jechać "na sępa" i dokładam się do kosztów.W razie czego uzgodnimy wszystko na priv :)PozdrawiamMasz ofertę na fejsie:CytujCzesc, bede jechal z Katowic 1 lipca okolo 17. Mam wolne miesca w kombiku:) jezeli ktos chcialby sie zabrac to zapraszam:)Źródło: https://www.facebook.com/events/1658543951093669/permalink/1718643445083719/
A za to ja jak panisko, 8.00 w pierwszej grupie. Na punktach będziemy witani jak królowie
Dzięki Turysta za namiary ...niestety jestem nie na czasie bo "ni mam" fejsa i raczej tak zostanie.
Cytat: fikołek w 26 Cze 2016, 16:42Dzięki Turysta za namiary ...niestety jestem nie na czasie bo "ni mam" fejsa i raczej tak zostanie.Jeśli rzeczywiście zależy Ci na znalezieniu transportu, brak konta na fejsie nie stanowi przeszkody w skontaktowanie się z człowiekiem.
P.S. Właśnie się zorientowałem, że startuję 90 minut po pierwszej grupie. Mam nadzieję, że na bufetach coś jeszcze dla mnie zostanie...
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
A jak wygląda zaopatrzenie bufetów? Starcza spokojnie dla wszystkich, czy trzeba wieźć bogate własne zapasy?
Za to do pierwszego punktu musi utrzymać 31,1 km/h.