W Mragowie było tylko pół litra wody. Ja tam byłem może ósmy w kolejności przyjazdu i dostałem to samo.
W Mragowie było tylko pół litra wody
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Nie wiem czy pogoda nas tak oszczędziła, druga połowa pierścienia to jazda w deszczu i pod wiatr, nawet jadąc z górki i pedałując, człowiek w ogóle się nie rozpędzał Ale ukończone, czas 29h, dobrze jest Szkoda tylko, że znakomita większość PK to totalna PORAŻKA. Na Piękny Wschód zabrałem swoje żele, batony i cały supermarket i jak się okazało zupełnie niepotrzebnie, ponieważ na pk był de luxe. A na p1000j? "Hitem" było Mrągowo i przydział 0,5l wody na twarz, niewiele lepiej w Wydminach, gdzie czułem się się jak żebrak prosząc choćby o banana, że już o pk Gołdap nie wspomnę, gdzie zmarzniętych kolarzy witano na zewnątrz zimnym arbuzem i innymi owocami. Tak wiem, że można samemu podjechać na stację, że ideą pierścienia nie są noclegi w hotelach 5gwiazdkowych, tylko dlaczego ten sam organizator (lub współorganizator?) potrafił tak świetnie zadbać o pk na PW, a na P1000J człowiek nie mógł się doprosić o drugą butelkę wody?
Cytat: chilliczyli w 3 Lip 2017, 08:30Nie wiem czy pogoda nas tak oszczędziła, druga połowa pierścienia to jazda w deszczu i pod wiatr, nawet jadąc z górki i pedałując, człowiek w ogóle się nie rozpędzał Ale ukończone, czas 29h, dobrze jest Szkoda tylko, że znakomita większość PK to totalna PORAŻKA. Na Piękny Wschód zabrałem swoje żele, batony i cały supermarket i jak się okazało zupełnie niepotrzebnie, ponieważ na pk był de luxe. A na p1000j? "Hitem" było Mrągowo i przydział 0,5l wody na twarz, niewiele lepiej w Wydminach, gdzie czułem się się jak żebrak prosząc choćby o banana, że już o pk Gołdap nie wspomnę, gdzie zmarzniętych kolarzy witano na zewnątrz zimnym arbuzem i innymi owocami. Tak wiem, że można samemu podjechać na stację, że ideą pierścienia nie są noclegi w hotelach 5gwiazdkowych, tylko dlaczego ten sam organizator (lub współorganizator?) potrafił tak świetnie zadbać o pk na PW, a na P1000J człowiek nie mógł się doprosić o drugą butelkę wody?Hej Dzięki za garść cennych uwag :-) Jeśli mógłbym prosić, to napisz co na kolejnych PK było ŹLE/DOBRZE postaramy się to poprawić.PK Mrągowo i PK Gołdap były to jedyne 2 PK do których Organizator P1000J nie przykładał swoich rąk :-) W 100% były zorganizowane przez odpowiedni urząd Miasta :-) Pewnie w kolejnej edycji zorganizujemy je sami :-)
Szkoda tylko, że znakomita większość PK to totalna PORAŻKA.
PK1 - w sumie na ten etap jazdy było co potrzeba (...)PK4 - klasa sama w sobie, przemiła obsługa i niemalże wpychanie jedzenia na zapas!PK5 - również super, a gorący barszczyk w takie zimno na pewno krzepił. Do tego izo i wafelki na wynosPK6 - również klasa sama w sobie. Może szkoda, że nie był odpalony kominek do podsuszenia ciuchów, ale to już byłoby de luxe PK8 - sympatycznie fajnie, może co najwyżej głośna muzyka z głośnika umieszczonego tuż nad materacem nie ułatwiała odpoczynkuPK9 - troszkę słabo oznaczone + dodatkowa opłata za napoje, a tak poza tym spokoPK10 - miło, zabawnie i w sumie wszystko co powinno być na PK
Cytat: chilliczyli w 3 Lip 2017, 15:18Szkoda tylko, że znakomita większość PK to totalna PORAŻKA.Nie startowałem w maratonie, ale po przeczytaniu jak wygląda totalna porażka, zaczynam zazdrościć:Cytat: chilliczyli w 3 Lip 2017, 15:18PK1 - w sumie na ten etap jazdy było co potrzeba (...)PK4 - klasa sama w sobie, przemiła obsługa i niemalże wpychanie jedzenia na zapas!PK5 - również super, a gorący barszczyk w takie zimno na pewno krzepił. Do tego izo i wafelki na wynosPK6 - również klasa sama w sobie. Może szkoda, że nie był odpalony kominek do podsuszenia ciuchów, ale to już byłoby de luxe PK8 - sympatycznie fajnie, może co najwyżej głośna muzyka z głośnika umieszczonego tuż nad materacem nie ułatwiała odpoczynkuPK9 - troszkę słabo oznaczone + dodatkowa opłata za napoje, a tak poza tym spokoPK10 - miło, zabawnie i w sumie wszystko co powinno być na PK Nie mogłem się powstrzymać, ale spoko, już znikam.
Porażka przede wszystkim w porównaniu do PW,
Wrzućcie jakieś relacje jak się już zregenerujecie