Autor Wątek: Pierścień Tysiąca Jezior  (Przeczytany 74901 razy)

Offline Mężczyzna hansglopke

• Miasto: Zduńska Wola
  • Na forum od: 22.02.2013
knąć         pod nosem
"Rower do ultra musi być przede wszystkim wygodny. Reszta jest mniej ważna."  - Turysta

Offline Mężczyzna Bart

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 08.01.2018
Witam.
Czy można się zarejestrować w sobotę rano przed startem? Nie uda mi się dojechać na imprezę jeszcze w piątek wieczorem. Dziękuję i pozdrawiam.

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 18.08.2011
    • Hipcia i Hipek
Pisz bezpośrednio do Roberta pod tour@1008.pl. Odpisuje bardzo szybko.
martwawiewiórka [14:51]: sól kolarstwa, co to takiego?
Elizium [14:52]: spacer z rowerem po górach

Mijah: (...)przy okazji dowiedziałem się czegoś co zmieni moje życie. Oznaczenie podjazdu HC to nie hardcore, tylko hors catégorie.

Offline Mężczyzna Wigor

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 19.03.2015
Gdyby ktoś miał jeszcze problem z zamianą trasy (route) na ślad (track) to polecam wgrać plik gpx (route) do rwgps i pobrać sobie gpx (wypluwa jako ślad)

Wracając do różnicy między route, a track to jeden i drugi plik zawiera te same dane, z tą różnica, że route można edytować, co oczywiście będąc na trasie może być zgubne. Zwłaszcza jak zjedziesz z trasy i urządzenie samo wmyśli nową do najbliższego waypointa. Track jest stały i nie można go od tak sobie zmienić, potrzebny jest odpowiedni program i ingerencja w każdy z punktów śladu z osobna.

Offline Mężczyzna przemo3642

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 12.12.2012
Pizgawica jeszcze pół biedy, ale ten wiatr >:( Dobrze, że chociaż nie w mordę (przez większość trasy).

Monarch

• Gość
Pizgawica jeszcze pół biedy, ale ten wiatr >:( Dobrze, że chociaż nie w mordę (przez większość trasy).
Oj nie marudź. Lepszy taki niż centralny w twarz. Z bocznym da się normalnie jechać bez zysków ani strat czasowych.

Offline Mężczyzna rybadigital

• 2021 MRDP ukończyciel
  • Miasto: Polska
  • Na forum od: 30.09.2016
Pierścień to najmniej "wyścigowy wyścig" w jakim jechałem. Rywalizację zabija brak startu wspólnego , na PK godziny przyjazdu były zapisywane niedbale, klasyfikacji końcowej de facto do dzisiaj nie opublikowano (rok 2016).Miałem wrażenie ,że dla większości była to klasyfikacja do BBT  , wtedy jedna z niewielu, taki start na zaliczenie Może w tym roku będzie inaczej , jest PP Ultra , sporo mocnych zawodników , wystarczy przeszkolić odpowiedzialnych na PK na dobre ręczne zapisywanie , to kto będzie chciał to już sobie zysk-stratę policzy. Do tego dobry tracking i kibicujący na necie załatwią resztę.

jark

• Gość
...klasyfikacji końcowej de facto do dzisiaj nie opublikowano (rok 2016).
http://pierscien.1008.pl/wyniki/
kliknij w interesujący cie rok

jarek

Offline Mężczyzna tolaf

• Miasto: Rzeszów
  • Na forum od: 04.09.2015
...klasyfikacji końcowej de facto do dzisiaj nie opublikowano (rok 2016).
http://pierscien.1008.pl/wyniki/
kliknij w interesujący cie rok

jarek

Jeśli kogoś interesuje zamierzchła prehistoria to pod rokiem 2014 są wyniki z 2013, a tych z 2014 nie ma  :-\
z przodu mistrzowie ... z tyłu bohaterowie :D

Offline Mężczyzna Raphael

• lubię płynąć pod prąd i jechać pod wiatr...
  • Miasto: Garbatka-Letnisko
  • Na forum od: 07.10.2014
Pierścień to najmniej "wyścigowy wyścig" w jakim jechałem. Rywalizację zabija brak startu wspólnego

A który z polskich ultramaratonów ma wspólny start? Przecież to wbrew przepisom ruchu drogowego. Przy wspólnym starcie pewnie przez kilkaset kilometrów jechałby 50-100 osobowy peleton :) A wyłączenie z ruchu 500-1000 km trasy jest niemożliwe... Poza tym co dla innych jest wadą pewnie dla większości ultramaratończyków jest zaletą. Czyli rywalizacja z samym sobą. W moim przypadku samotność ultramaratończyka jest czymś na co czekam najbardziej. Jest istotą. Wyścig? Raczej walka ze słabościami. Nie wyobrażam sobie walki na łokcie podczas ultramaratonu...

Offline Mężczyzna byczys

• Miasto: Tychy
  • Na forum od: 30.09.2013
    • Moje relacje z ultramaratonów rowerowych
MRDP, MPP mają wspólny start :)

Offline Mężczyzna Rado

• Miasto: Lublin
  • Na forum od: 25.05.2011
Widzę, że startuję w grupie nr 6, ale nie widzę już tego, o której ta grupa startuje... :) Please help.

Na podjazdach się męczę, na zjazdach odpoczywam, a na płaskim po prostu pedałuję :)

Offline Mężczyzna tolaf

• Miasto: Rzeszów
  • Na forum od: 04.09.2015
Grupa startowa
    6
Czas startu
    2018-06-30 08:25:00
z przodu mistrzowie ... z tyłu bohaterowie :D

Offline Mężczyzna Rado

• Miasto: Lublin
  • Na forum od: 25.05.2011
Grupa startowa
    6
Czas startu
Dziękuję :)

Na podjazdach się męczę, na zjazdach odpoczywam, a na płaskim po prostu pedałuję :)

Offline Mężczyzna hansglopke

• Miasto: Zduńska Wola
  • Na forum od: 22.02.2013
Grupa startowa
    6
Czas startu

Gdzie to widać?

No chyba, że i mnie znajdziesz.

Znalazłem. 9:55

Pewnie to pytanid już padło:
Jak zmieniç zdjęcie w profilu p1000j
« Ostatnia zmiana: 28 Cze 2018, 23:02 hansglopke »
"Rower do ultra musi być przede wszystkim wygodny. Reszta jest mniej ważna."  - Turysta

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum