Gdzie sa grupy startowe ??
Zazdroszczę. Ja mam startować w okolicach wpół do jedenastej. Ani spać, ani się szwędać...
Cytat: Hipek w 28 Cze 2018, 23:03 Zazdroszczę. Ja mam startować w okolicach wpół do jedenastej. Ani spać, ani się szwędać... ... kurcze , faktycznie ... ja też bliżej obiadu niż śniadalnia, wyjeżdżam ... co my z sobą zrobimy ?
Cytat: jark w 29 Cze 2018, 08:33Cytat: Hipek w 28 Cze 2018, 23:03 Zazdroszczę. Ja mam startować w okolicach wpół do jedenastej. Ani spać, ani się szwędać... ... kurcze , faktycznie ... ja też bliżej obiadu niż śniadalnia, wyjeżdżam ... co my z sobą zrobimy ?Było się spieszyć na wcześniejszych maratonach? Nadrobicie to "postojowe" w try miga.A ja z pytaniem, bo to mój pierwszy "Pierścień ...", czy coś takiego jak przepak na tym maratonie funkcjonuje?
to mój pierwszy "Pierścień ...",
@starszapani - bez Ciebie, to już nie tak fajnie
Cytat: skaut w 29 Cze 2018, 09:52Cytat: jark w 29 Cze 2018, 08:33Cytat: Hipek w 28 Cze 2018, 23:03 Zazdroszczę. Ja mam startować w okolicach wpół do jedenastej. Ani spać, ani się szwędać... ... kurcze , faktycznie ... ja też bliżej obiadu niż śniadalnia, wyjeżdżam ... co my z sobą zrobimy ?Było się spieszyć na wcześniejszych maratonach? Nadrobicie to "postojowe" w try miga.A ja z pytaniem, bo to mój pierwszy "Pierścień ...", czy coś takiego jak przepak na tym maratonie funkcjonuje?Mnie na moim pierwszym BBT wsadzili do ostatniej grupy......Urywek z regulaminu:W ramach opłaty startowej organizatorzy zapewniają:.......torbę na przepak.....
Cytat: przemo3642 w 29 Cze 2018, 13:48PS. Pogoda na żywo: Rano w Ornecie było prawie bezchmurnie i bezwietrznie. Teraz nadeszły chmury i coraz mocniej wieje. Ale nadal ciepło.W Elblągu temperatura spadła z +22 o 8 rano do +16 teraz. Cudów nie ma, ochłodzenie jest pewne.
PS. Pogoda na żywo: Rano w Ornecie było prawie bezchmurnie i bezwietrznie. Teraz nadeszły chmury i coraz mocniej wieje. Ale nadal ciepło.
Cytat: sierra w 29 Cze 2018, 14:16Był nawet pomysł by ruszyć śladem "Pierścienia", ale ostatecznie wygrał "Hel"Jedyne miejsce w Polsce, gdzie będzie paskudna pogoda, gratulacje https://meteomodel.pl/tabele-gfskliknij "Hel"
Był nawet pomysł by ruszyć śladem "Pierścienia", ale ostatecznie wygrał "Hel"