2. Było 6 osób które wystartowały rano a dojechały pomiędzy 60 a 70 godziną. Tutaj wobec braku jednoznacznego zapisu w regulaminie uznano, że zaliczamy przejazd/ lub kolejny przejazd BBT, ale bez prawa do korzystania z "ukończenia wyścigu" - żadnych pucharów, klasyfikacji itp. Wątpliwości jednak rozstrzygamy na korzyść zawodnika. (zresztą ze strony tych zawodników nie było żadnych nacisków) Tak można było zrobić tylko 1 raz, ponieważ w kolejnych edycjach ilość przypadków (60 godzin i kilka minut) mogła by się znacznie powiększyć ;-) W kolejnej edycji zapis nie może wzbudzać wątpliwości. Wycofania zawodnika nastąpi na ostatnim DPK - z którego wyjeżdżając będzie wiadomo że nie zmieści się w limicie.
Jakby Ktoś potrzebował ślad PTJ 2019 to proszę.https://ridewithgps.com/routes/30287555W załączeniu wersja do 10000 węzłów + PKps. wersja nieautoryzowana przez Roberta, na podstawie materiałów dostępnych :-)
Cytat: Wycior w 16 Cze 2019, 13:43Jakby Ktoś potrzebował ślad PTJ 2019 to proszę.https://ridewithgps.com/routes/30287555W załączeniu wersja do 10000 węzłów + PKps. wersja nieautoryzowana przez Roberta, na podstawie materiałów dostępnych :-)Hej, dałbyś radę udostępnić ślad w formacie fit, ściągany z linku nie wchodzi do Connecta (zgłasza błąd), dzięki
Dziękuję, niestety mój webowy Connect nie akceptuje tego pliku, będę to wyjaśniał z Garminem.Czytałem Twoje streszczenie zeszłorocznej edycji PTJ i chciałbym zapytać jaką moc sobie założyłeś do utrzymania na trasie. Zaczynam dopiero jeździć na stages i widzę wymierne korzyści ale nie mam jeszcze doświadczenia z dłuższej jazdy. Wiem tyle, że to kwestia utrzymania mocy w określonej strefie w zależności od wielkości FTP ale nie wiem jeszcze jak to się przekłada w praktyce. Jak to wyglądało u Ciebie jeśli to nie jest tajemnicą?
a rzeczywiście, sorry, ale dziękuję za udostępnienie trasy PTJ2019, wersję gpx udało mi się wczytać do Edge 530, niewiem tylko czy PK będą widoczne ale to chyba można edytować w razie czego w Connect
Cytat: BGP w 21 Cze 2019, 21:49 a rzeczywiście, sorry, ale dziękuję za udostępnienie trasy PTJ2019, wersję gpx udało mi się wczytać do Edge 530, niewiem tylko czy PK będą widoczne ale to chyba można edytować w razie czego w ConnectNie wiem czy coś się zmieniło, ale PK kiedyś były zaznaczone w książce, którą zawodnik dostaje na starcie Mi to trochę przypomina czasy kiedy po Polsce jeździło się bez nawigacji, tylko z mapą na kolanach i adresem w TEWO hihi. Do tej pory nie używam garniaka, leży sobie i czeka na wychowankę ERY smartfonów
Nie wiem czy coś się zmieniło, ale PK kiedyś były zaznaczone w książce, którą zawodnik dostaje na starcie Mi to trochę przypomina czasy kiedy po Polsce jeździło się bez nawigacji, tylko z mapą na kolanach i adresem w TEWO hihi. Do tej pory nie używam garniaka, leży sobie i czeka na wychowankę ERY smartfonów
Cytat: BGP w 21 Cze 2019, 21:49 a rzeczywiście, sorry, ale dziękuję za udostępnienie trasy PTJ2019, wersję gpx udało mi się wczytać do Edge 530, niewiem tylko czy PK będą widoczne ale to chyba można edytować w razie czego w Connect Bardzo fajnie punkty na trasie (w tym PK), jak i edycję GPX robi się w Garmin Basecamp.