Autor Wątek: Bałkany 2015  (Przeczytany 651 razy)

Offline Mężczyzna macflorek

• Miasto:
  • Na forum od: 07.02.2015
Bałkany 2015
« 7 Lut 2015, 19:39 »
Witajcie,
Szukam towarzystwa na wyjazd ok. 3-4 tygodniowy. Chciałbym dotrzeć możliwie jak najszybciej (kolej/autobus/samolot) na Bałkany i objechac tamte tereny. Zalezy mi na zobaczeniu Serbii, Czarnogóry,Albanii i Kosowa. Jeśli uda się odwiedzić coś więcej to będzie super. Trasy ustalonej jeszcze nie mam - musze przeanalizować opcje dojazdu. Wyjazd ma być raczej niskobudżetowy, noclegi w miarę możliwości pod namiotem. Jedzenie w tanich knajpkach lub gotowanie samemu. Chcę zobaczyć krajobrazy i porozmawiać z ludźmi. Od zabytków tez nie stronię :-).

Termin do ustalenia - od maja do września - do ustalenia.
Na ogół dobrze się dogaduję z ludźmi. Aha - mam 38 lat i troche doświadczenia w podróżach z plecakiem. W podrózach rowerowych trochę mniej ale na pewno kondycyjnie dam radę.

Pozdrawiam
Maciek

Offline Mężczyzna adiis3

• Miasto: Łódzkie
  • Na forum od: 20.10.2014
Odp: Bałkany 2015
« 10 Lut 2015, 16:34 »
hej, byłbym chętny w terminie 01.05-03.06!

Offline Mężczyzna macflorek

• Miasto:
  • Na forum od: 07.02.2015
Odp: Bałkany 2015
« 23 Lip 2015, 06:41 »
Witajcie,
Szukam towarzystwa na wyjazd ok. 3-4 tygodniowy. Chciałbym dotrzeć możliwie jak najszybciej (kolej/autobus/samolot) na Bałkany i objechac tamte tereny. Zalezy mi na zobaczeniu Serbii, Czarnogóry,Albanii i Kosowa. Jeśli uda się odwiedzić coś więcej to będzie super. Trasy ustalonej jeszcze nie mam - musze przeanalizować opcje dojazdu. Wyjazd ma być raczej niskobudżetowy, noclegi w miarę możliwości pod namiotem. Jedzenie w tanich knajpkach lub gotowanie samemu. Chcę zobaczyć krajobrazy i porozmawiać z ludźmi. Od zabytków tez nie stronię :-).

Termin do ustalenia - od maja do września - do ustalenia.
Na ogół dobrze się dogaduję z ludźmi. Aha - mam 38 lat i troche doświadczenia w podróżach z plecakiem. W podrózach rowerowych trochę mniej ale na pewno kondycyjnie dam radę.

Pozdrawiam
Maciek

A oto trasa (oczywiscie do negocjacji): http://www.bikemap.net/en/route/3146168-balkany-2015/

Cały czas szukam kompanii...

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum