Zamiast Mavic Open Pro można rozważyć obręcze Mach1 Roadrunner. Dwie w cenie jednego Mavica, a też oczkowane i z otworami 32 lub 36.
Ale dlaczego od razu buców?
Poza tym z tego co pamiętam u nas obowiązuje 14 dni, więc odwalacie wielki bubel.
Cytat: oszej w 28 Mar 2015, 23:43Poza tym z tego co pamiętam u nas obowiązuje 14 dni, więc odwalacie wielki bubel.Niestety nie 14 dni obowiązuje tylko wtedy, gdy powołasz się na niezgodność towaru z umową. Sprawy gwarancyjne są już definiowane według gwaranta i czas jest dowolnie długi.
Też nie płyń trochę za daleko. To czy rzeczywiście był bucem, czy nie - to wie tylko Adam. Wszystko zależy od tego jak ci klienci z którymi miał do czynienia się zachowywali, jeśli rzeczywiście mieli postawę mocno roszczeniową i walili tekstami - "ja jestem ważny prezes i moje super-drogie koła mają być od ręki zrobione" - to jest to zachowanie zasługujące by takiego człowieka nazwać bucem. Nie sądzę, żeby Adam tak określił zwykłego zamożnego klienta, coś pewnie było na rzeczy skoro takim tekstem pojechał.
i obrażeni na cały świat, że im od ręki szprychy nie wymienimy.
Wszystko zależy od tego jak ci klienci z którymi miał do czynienia się zachowywali, jeśli rzeczywiście mieli postawę mocno roszczeniową i walili tekstami - "ja jestem ważny prezes i moje super-drogie koła mają być od ręki zrobione" - to jest to zachowanie zasługujące by takiego człowieka nazwać bucem.
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Mam mały problem./.../ bo koła było nie było są nowe, kupione wraz z rowerem. /.../