Skoro mówicie że jest taki super, to rozjaśnijcie mi 2 sprawy:1. Jak pokonać miejsce w którym mapa nie widzi trasy. Mnie się bardzo często zdarza że albo mapa szwankuje, albo ja chcę przejść/przenieść gdzieś gdzie nie ma normalnej drogi. Na ridewithgps po prostu włączam wtedy "draw lines" sprawa załatwiona. W przypadku broutera wychodzi mi jakiś kosmiczny objazd i nie wiem jak się go pozbyć.2. Jak już wyznaczę trasę to co? Jak ją zapamiętać i ew. potem modyfikować?
Kurcze brouter naprawdę fajnie znajduje trasy. To super narzędzie. Ma on może jakieś API? Na zasadzie mówię mu skąd - dokąd, a on zwraca mi trasę?
Skoro mówicie że jest taki super, to rozjaśnijcie mi 2 sprawy:1. Jak pokonać miejsce w którym mapa nie widzi trasy. Mnie się bardzo często zdarza że albo mapa szwankuje, albo ja chcę przejść/przenieść gdzieś gdzie nie ma normalnej drogi. Na ridewithgps po prostu włączam wtedy "draw lines" sprawa załatwiona. W przypadku broutera wychodzi mi jakiś kosmiczny objazd i nie wiem jak się go pozbyć.
2. Jak już wyznaczę trasę to co? Jak ją zapamiętać i ew. potem modyfikować?
Kiedy jednak mam np wymyślić sobie dojazd na Zlot, zwykle modyfikowany wielokrotnie, to nie widzę zastosowania dla tego narzędzia.