Quote from: Dream Maker on Today at 18:34 Namiot - kupiłem FJ Lima III za 200 zł.Wracając jeszcze do Limy to gdzie kupiłeś w takiej cenie bo z tego co wypatrzyłem na allegro to Lima II jest po 260 zł a III znalazłem powyżej 400 zł.
Tu jest minimalnie taniej, warto też popatrzeć na zdjęcia http://www.aliexpress.com/store/product/Emergency-Inflatable-Mattress-Cushion-Outdoor-Beach-Mat-Camping-Sleeping-Bed-Pad-Moistureproof-200cm-x-60cm-75um/538599_1991910846.htmlNaprawa ewentualnych przebić też chyba jest łatwa, bo wystarczy zgrzać zapalniczką. Widziałem nawet, że ktoś taki materac skracał.Myślę, że mógłbyś zostać pierwszym testerem na tym forum Więcej informacji można szukać na anglojęzycznych formach. Z tego co kojarzę ktoś coś narzekał na wentyl, ale nie były to chyba jakiś poważny problem.
Moja porada jest taka, w tych pieniądzach bierz co chcesz, skończy się tak czy siak na tym, że za rok będziesz szukał czegoś lepszego, to naturalna kolej rzeczy.
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje
A żeby obniżyć koszty zakupów pierwszego ekwipunku, to paradoksalnie proponuję nie oszczędzać na śpiworze...
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.