Autor Wątek: Południe (Małopolska, Śląsk) - polskie wybrzeże 2015  (Przeczytany 512 razy)

Offline Mężczyzna PiotrKR

• Miasto: Kraków/Andrychów
  • Na forum od: 18.02.2015
Witam  :D

Szukam chętnych na wyprawę z południa Polski (Kraków, Małopolska, ew. Śląsk), nad polskie morze)

Trasy nie mam jeszcze opracowanej, szukam chętnych, jestem elastyczny. Szczegóły do dogadania, szukam przede wszystkim kogoś z mojego regionu, kto chciałby w wakacje wybrać się na wyprawę rowerową.

Termin startu: od ok. 10 lipca do połowy sierpnia

Czas wyprawy: ok 2-3.tyg

Powrót na kółkach lub pociągiem

Dzienny dystans: 50 - 100 km (nastawienie na zwiedzanie, przygode zamiast bicia rekordów)
Noclegi i wyżywienie: raczej na dziko, we własnym zakresie
Preferowane drogi: lokalne

Mam 22 lata, będzie to pierwsza moja wyprawa powyżej 200 km, jeśli masz ochotę dołączyć zapraszam :) Wiek, płeć itd. nie mają znaczenia.

Pozdrawiam

Offline Mężczyzna Nurzyniak

• Miasto: Łuków
  • Na forum od: 10.03.2013
W wakacje wybieram się dookoła Polski. Zaczynam w Lubelskim, ale będę jechał w stronę gór. Może chcesz się dołączyć ;)? Tylko Ja bardziej na szybko chce przejechać, również ze zwiedzaniem. Dzienny dystans to około 150 km. Noclegi również na dziko. A no i mam 19 lat :)
Pozdrawiam!

Offline Mężczyzna PiotrKR

• Miasto: Kraków/Andrychów
  • Na forum od: 18.02.2015
150 km/dzień to trochę za dużo jak dla mnie :D Nie czuje się na siłach po kontuzji, żeby zrobić formę tak, żeby nie spowalniać kogoś kto chce szybciej śmignąć.
A kiedy planujesz wyjazd, to może jakiś etapik uda się przejechać ?

Offline Mężczyzna Nurzyniak

• Miasto: Łuków
  • Na forum od: 10.03.2013
Tak planuję właśnie na koniec Lipca lub od początku sierpnia. :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum