Rafał! koniecznie na piwo musimy się ustawić
Jak tak, to może i ja dołączę...
Mateusz, dopisałbyś się do listy obecności
Bilety wstępu niestety nie istnieją. Niestety, bo jak ktoś nie chce siedzieć od rana, to potem są kolejki, by wejść na halę (ponoć po kilka godzin czekania się zdarza). Do 12 nie powinno być problemów z wejściem. Noclegu szukaj albo w Gdyni Głównej, albo blisko SKM. Na Świętojańskiej (Gdynia) jakieś hostele są, pewnie do 20 minut na piechotę odległość. Schroniska młodzieżowe znam w Gdańsku przy Grunwaldzkiej (daleko od skm dość) i w Gdańsku przy Wałowej (blisko skm, ale warunki kiedyś były marne). W Sopocie wszystko powinno być w miarę blisko skm. Słuchajcie, może piwo w sobotę w Degustatorni (lub innym lokalu, poszukać można)? Po wystąpieniu Urubki są jaskiniowcy, zjazd na nartach z Czo Oju i znów jaskiniowcy...
Wybaczcie sprawdziłem, wejścia bezpłatne
Cytat: krajewski w 5 Mar 2015, 20:48Wybaczcie sprawdziłem, wejścia bezpłatneWejście kosztuje.........dużo cierpliwości i wkurzenia z powodu chłodu. A przenocować? jak zależy Ci by było tanio i blisko, to może akademiki Akademii Morskiej? I patrz raczej na akademiki z ul. Beniowskiego czyli 3 i 4, a nie 2- ten jest droższy ponieważ znajduje się przy plaży.