Autor Wątek: Witam  (Przeczytany 783 razy)

Offline Mężczyzna mxdanish

• Kręcę bo lubiĘ
  • Miasto: Rumia
  • Na forum od: 10.03.2015
Odp: Witam
« 10 Mar 2015, 20:59 »
Kurde żeście się rozpisali :P
Tak Paweł tu jest i prawda jest taka, że ze wszystkich moich znajomych, na rower mogę liczyć tylko na niego :) (taka mała reklama)

"Ełk się krótko pisze - ale długo pamięta"

Samo sedno - podpisuję się obiema łapami.

Ja bym nie 'mieniał' się na Rumię.

Chciałbym, uwierz mi chciałbym wrócić ale niestety jest kilka kwesti wiążących - kredyt mieszkaniowy to raz, dobry neurolog dla dziecka to dwa no i praca to trzy.
Nie ukrywam, że na rowerze zdecydowanie przyjemniej kręci mi się po moich ukochanych Mazurach niż po Pomorzu, mimo iż Kaszuby są także ładne.
Pozdrawiam
Mariusz

Offline Mężczyzna olo

• Moderator Globalny
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.02.2011
« 10 Mar 2015, 21:04 »
Sezon mam już dośc intensywnie zaplanowany. Będę jechał w Kaszebe Runda (225km), Pierścień 1000 Jezior (610km) oraz myślę że Cyklo gdynia oraz Kociewie Kołem.

Tak Paweł tu jest i prawda jest taka, że ze wszystkich moich znajomych, na rower mogę liczyć tylko na niego :) (taka mała reklama)

No to na ww. imprezach będziesz mieć okazję poznać niektórych forumowiczów. Najbardziej jest oblegany Pierścień - pół forum chyba tam jedzie :P Ale w pozostałych też niektórzy startują. Kociewie jechałem rok temu, ale w tym roku w tym samym czasie jest chyba GMRDP. Za to na Kaszebe Rundzie pewnie się zjawię.

Przez Ełk przejeżdżałem dwa razy rowerem, jakoś szczególnie w pamięci mi nie zapadł :P, no ale może źle się rozglądałem :P
Cytat: Hipek
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.

Offline Mężczyzna Robert

• Miasto: Konin
  • Na forum od: 03.12.2007
« 13 Mar 2015, 00:06 »
Cześć.
Ale sobie ładnie bloga na BS urządziłeś!

Offline Mężczyzna mxdanish

• Kręcę bo lubiĘ
  • Miasto: Rumia
  • Na forum od: 10.03.2015
« 13 Mar 2015, 10:24 »
Dzięki @Robert! :)
Siedzę w pracy przed kompem to się czasem coś skrobnie na własne potrzeby.
Służę pomocą jak czegoś potrzebujesz.

BTW wolałbym mieć tak ładnie zieloną mapkę gmin ;) Ale może do tego prędzej czy później dojdzie.
Pozdrawiam
Mariusz

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum